Project Manager Scrum Master

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Libra Internet Bank SA active.


Vezi toate job-urile Project Manager Scrum Master active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.02.2020
  Scurta descriere a companiei

  Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

  Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

  Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

  Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!

  Cerinte

  - Absolvent studii superioare in domeniul economic sau informatic;
  - Experienta in aplicarea metodologiilor Scrum si Waterfall;
  - Cunostinte JIRA reprezinta avantaj;
  - Atitudine proactiva;
  - Orientare spre rezultate;
  - Foarte bune abilitati de comunicare si relationare

  Responsabilitati

  - Administrezi proiectele alocate si esti direct responsabil de intocmirea rapoartelor ce contin informatii despre proiecte (termene, resurse, livrabile, stadiu implementarii etc.), aplicand metodologia Waterfall sau Agile Scrum, in functie de proiect;
  - Organizezi, planifici, coordonezi si monitorizezi proiectele alocate in vederea atingerii obiectivelor stabilite si a incadrarii activitatilor in cerintele de timp, cost si calitate, pentru proiectele ce se implementeaza aplicand metodologia waterfall;
  - Indeplinesti rol de Scrum Master pentru proiectele ce se implementeaza aplicand metodologia Agile, avand urmatoarele responsabilitati:
  Promovezi principiile Scrum si te asiguri de aplicarea acestora la nivelul echipei
  Planifici si organizezi ceremoniile Scrum (Planning Poker, Sprint Planning, Daily Scrum, Sprint Review, Sprint Retrospective)
  Oferi suport echipei Scrum, identifici si inlaturi impedimentele identificate
  Oferi suport Product Owner-ului in vederea definirii si prioritizarii backlog-ului

  Alte informatii

  Motive sa ne alegi:
  - Suntem tineri, varsta media este de 28 de ani;
  - Ne plac inovatia si tehnologia; 10% dintre angajatii nostri lucreaza in IT;
  - Odata ajuns in echipa, te faci remarcat rapid si promovezi pe baza rezultatelor tale: 60% dintre colegii care ocupa pozitii manageriale, provin din promovare interna;
  - Beneficiile pe care le vei avea iti indeplinesc cele mai importante nevoi, dar si unele dintre visuri: program flexibil liber de ziua ta de nastere, o serie de vouchere de evenimente speciale (vacante, reduceri, cadou etc), abonamente medicale premium la clinici de prestigiu, Bookster, 7Card, World Class, activitati in echipa, costuri bancare preferentiale (comisioane, schimburi valutare, dobanda credit);
  - Construim programe dedicate angajatilor, strans legate de pasiunile lor, dar si de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Academia de Banking, traininguri, sesiuni de inovatie.