Hai in echipa noastră de asistenți medicali debutanți!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Regina Maria active.


Vezi toate job-urile Hai in echipa noastră de asistenți medicali debutanți! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Regina Maria
Domeniu:
  • Altele
  • Farmacie - Medicina
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Brasov
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 30.10.2019
    Remote work: On-site

    Candidatul ideal Esti asistent medical fara experienta? Ai studiile finalizate si vrei sa lucrezi in Reteaua REGINA MARIA?

    Daca da, atunci esti eligibil pentru a intra in Programul de Internship pentru Asistenti Medicali Debutanti REGINA MARIA. La finalul programului, vei fi un asistent medical autonom, angajat al Retelei Private de Sanatate REGINA MARIA.

    Misiunea Asistentului Medical in REGINA MARIA:
    Sunt aici pentru a oferi pacientului îngrijire medicală de calitate și pentru a-l sprijini fizic și emoțional. Sunt veriga indispensabilă în relația dintre pacient și medic. Prin ceea ce fac în fiecare moment, pacientul și cei dragi lui simt grija pe care le-o port, de la actul medical până la vorba bună pe care le-o dăruiesc din toata inima.

    Beneficii:
    - Abonament medical la REGINA MARIA pentru angajat si membrii familiei;
    - Cursuri si programe de dezvoltare profesionala;
    - Programe de dezvoltare a oamenilor cu potential;
    - Discounturi la parteneri;
    - Zile de concediu drept beneficiu. Descrierea companiei REGINA MARIA sprijina dezvoltarea carierei tale de asistent medical debutant, printr-un nou program de practica, instruire profesionala si dezvoltare personala denumit Programului de Internship pentru Asistenti Medicali Debutanti REGINA MARIA.

    Programul se concentreaza pe invatarea conceptelor teoretice esentiale, pe aplicarea acestora in practica, dar si pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare cu pacientii, toate fiind necesare oricarui asistent debutant.

    Asadar, responsabilitatile in perioda Programului de Internship, care dureaza aproximativ doua luni, sunt de asimilare de informatii noi si de parcurgere cu succes a tuturor evaluarilor scrise si orale necesare finalizarii programului.

    Dupa finalizarea celor doua luni de instruire, asistentul va avea oportunitatea sa lucreze in Spital, in Policlinica sau in Departamntul de Imagistica, in functie de rezultatele obtinute in timpul Programului de Internship si de feedback-ul obtinut din partea trainerilor. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească, prin calitatea serviciilor oferite și prin grija permanentă, manifestate atât în interiorul companiei, față de angajați, cât și în exterior, față de pacienți și parteneri.
    Astăzi, la 23 de ani de la înființare, REGINA MARIA înseamnă spitale și maternități recunoscute și acreditate internațional, policlinici multidisciplinare, centre de excelență în tratarea celor mai complicate patologii, laborator de analize cu eticheta Roche Diagnostic și cu o rețea de peste 30 de puncte de recoltare, centre de imagistică dotate cu echipamente de ultimă generație, centre de training pentru medici, o academie pentru asistenții medicali debutanți, precum și primul program integrat de chirurgie minim invazivă și robotică din România.
    REGINA MARIA, în câteva cifre: peste 180 de clinici partenere în toată țara, peste 22.000 de nașteri, peste 2.200.000 de pacienți tratați, peste 430.000 de abonamente medicale corporate și aproximativ 5500 de angajați și medici colaboratori.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Job national

    Vezi job-uri similare (131)