Inginer soft programare PLC sisau SCADA pentru aplicatii industriale

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.05.2020
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  Realizare software PLCSCADA pentru aplicatii industrial (cuptoare industriale, linii tehnologice, etc);rnrnProgramare PLC, realizare soft SCADA, punere in functiune, participare la ofertare solutie tehnica;

  Responsabilitati

  Facultate profil electricautomatizarirnrnCunostinte de limba engleza nivel mediurnrnCunostinte de programare PLC (ladder, structured text) SCADA (Visual Studio, Developer SCADA Movicon, WinCC) nivel mediu-avansat;rnrnPermis categoria BrnrnDisponibilitate pentru deplasari 20% din timpul total