Robert Bosch recruteaza 150 de tehnicieni!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Bosch Romania active.


Vezi toate job-urile Robert Bosch recruteaza 150 de tehnicieni! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Bosch Romania
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Campia Turzii
  • Cluj Napoca
  • Dej
  • Actualizat la: 04.09.2019
    Remote work: On-site

    La fabrica Bosch Cluj, compania produce componente electronice de control pentru domenii precum siguranţă şi confort sau asistenţă la condus, cum ar fi unităţi de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike, pentru asistenţă la parcare, dar şi unităţi de control pentru motor şi pentru airbag.
     

    Totodată, în ceea ce priveşte formarea angajaţilor, în octombrie 2017 compania a inaugurat un nou Centru de Training modern în campusul Bosch din Cluj pentru pregătirea elevilor în sistemul educaţional dual şi dezvoltarea profesională şi personală a angajaţilor. O echipă dedicată de specialişti va susţine până la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atât pentru dezvoltarea abilităţilor tehnice ale angajaţilor Bosch, cât şi programe speciale de dezvoltare personală.
     

    Angajaţii Bosch din Cluj beneficiază de transport zilnic gratuit organizat de către companie, accesul la cantina modernă din incinta fabricii, ce le oferă meniuri variate subvenţionate, dar şi de un set de beneficii flexibile, după nevoile şi priorităţile fiecăruia. Astfel, angajaţii pot alege, printre altele, servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă. Angajaţii Bosch din Jucu beneficiază de servicii medicale în incinta fabricii. În cabinetul medical local un medic generalist oferă consultaţii opt ore zilnic, în timp ce un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.
     

    Programează-te la numărul de telefon: 0799 099 090 sau completeaza datele in campul de mai jos:





     Te așteptăm!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Cluj Napoca,

    Cluj Napoca,

    Cluj Napoca,