Shop Sales Assistant Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Orange active.


Vezi toate job-urile Shop Sales Assistant Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Orange
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 21.08.2019
  Scurta descriere a companiei

  Orange este ceea ce suntem si ceea ce facem, în fiecare zi
  În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţã diferite.

  Dar toţi au ales acelaşi lucru: sã comunice aşa cum simt, sã priveascã cu deschidere şi optimism spre viitor.

  Pe toţi îi apropie Orange, indiferent dacã trãiesc în Marea Britanie, Franţa, Elveţia, Belgia, Austria, Spania, Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia, India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali, Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

  Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

  Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face.
  Orange înseamnã cã vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovaţie şi transparenţã.

  În ceea ce facem, la Orange România, vom contura în fiecare zi mai clar ce înseamnã acest univers şi care sunt beneficiile pe care le aduce.

  Te invitãm sã experimentezi Orange şi avem încredere cã împãrtãsim aceeaşi convingere: viitorul este într-adevãr senin.

  Cerinte

  Cautam controlori de trafic…

  …sau colegi responsabili si carismatici care sa le ofere clientilor din magazinul Orange experiente placute. Fie ca este vorba de un zambet inca de la intrare, prezentarea ultimelor oferte, furnizarea unei informatii utile sau pur si simplu indrumarea catre colegii specializati, rolul tau va fi unul important in echipa. Esti tu persoana potrivita?


  Spune-ne cate ceva despre tine!

  Noi speram ca ai deja ceva experienta in domenii precum vanzari, relatii clienti, promotii sau merchandising si ca iti este usor sa-ti gasesti cuvintele. Folosesti cu incredere programele din pachetul Microsoft Office iar clientii sunt prioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit de initiativa. Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine, multumita atitudinii pozitive, atunci cu siguranta de vei potrivi echipei de vanzari. Suntem curiosi sa descoperim mai multe despre tine.

  Responsabilitati

  Cum arata o zi obisnuita de lucru?
  • Inca de la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
  • Unii dintre acestia, fiind pe fuga, apreciaza oferta ta de a le face o programare sau pentru ca ii ajuti in tratarea situatiilor speciale
  • Colegii iti sunt recunoscatori pentru ca fluidizezi traficul de clienti si pentru ca le intinzi o mana de ajutor cu scanarea si copierea documentelor sau pentru ca ii ajuti cu produsele din depozit
  • Esti precum ca o carte deschisa: mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange
  • Love love love. Produsele si ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci cand imparti bucurie in stanga si in dreapta

  Te-ai convins ca despre tine este vorba?

  Atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la rolul de Shop Sales Assistant. Echipa si clientii te asteapta!