Data Protection Officer (DPO)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APS Romania active.


Vezi toate job-urile Data Protection Officer (DPO) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: APS Romania
Domeniu:
  • Banci
  • Juridic
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 14.10.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Asset Portfolio Servicing Romania is part of the APS leading company founded in 2004 and headquartered in Prague, the Czech Republic. APS provides comprehensive services in distressed and performing loans portfolios investment advisory and recovery management and performs asset management. Involving more than 800 experts, it provides services in 15 European countries: Austria, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, the Czech Republic, Hungary, Luxembourg, Montenegro, Poland, Romania, Greece, Serbia, Slovakia and Slovenia.

    APS manages assets totaling in nominal value more than EUR 8.6 billion and provides exclusive investment advisory to five investment vehicles and recognized institutional investors. Since 2013, APS is an official partner of International Finance Corporation (IFC), member of World Bank. APS has a single shareholder, Martin Machoň, APS cofounder and CEO.

    APS Romania was founded at the end of 2007, rapidly growing into one of the most active investors and managers of the performing and non-performing loans, partner of the strongest financial and non-financial companies in Romania.

    www.aps-ro.ro

    Cerinte

    Rolul principal al Data Protection Officer (DPO) este acela de a se asigura ca organizatia APS Romania isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile legislative in ceea ce priveste protectia datelor si asigurarea confidentialitatii, de a se asigura ca angajatii APS Romania sunt pe deplin informati cu privire la propriile responsabilitati in vederea actionarii conform legii si de a se asigura ca subiectii datelor cu caracter personal, inclusiv angajatii APS Romania, sunt informati cu privire la drepturile lor legale.

    Totodata, Data Protection Officer (DPO) trebuie sa se asigure ca organizatia implementeaza un sistem corespunzator de control si de management al riscului cu privire la fluxurile de procesare a datelor cu caracter personal si ca organizatia se ocupa cu promptitudine si profesionalism de solicitarile primite de la subiecti.
    Raportarea activitatii angajatului DPO se va realiza direct catre Executive Board.

    Calificări și experiență relevanta:

    O calificare adecvată sau experiență relevantă în domenii precum: consultanta juridică, conformitate, securitate IT, audit, management de procese complexe.
    O înțelegere globală a aplicării practice a legislației relevante (inclusiv a GDPR) și a normelor oficiale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
    Abilitatea de a exercita o judecată profesională în procesarea cererilor de informații diverse din diverse surse, de a gestiona colectarea informațiilor relevante și de a produce un răspuns profesional în conformitate cu cerințele legislației relevante.
    Abilitatea de a comunica eficient cu oamenii de la toate nivelurile atât în interiorul cât și în afara companiei, în special cu foarte bune abilități de comunicare scrisă.
    Încredere in sine privind capacitatea de furnizarea de consultanță personalului de la toate nivelurile ierarhice din cadrul organizației.
    Capacitatea de a dezvolta și furniza îndrumări, consiliere și instruire personalului cu privire la responsabilitățile legate de protecția datelor.
    Cunoștințe de bază IT în ceea ce privește stocarea, recuperarea și securitatea informațiilor. (DPO va trebui să poată discuta în mod confidențial cerințele și soluțiile cu personalul IT).
    O înțelegere globală a organizației APS Romania: sistemele, structura, părțile interesate și cultura sa.

    Responsabilitati

    Sarcini si responsabilitati:

    Dezvoltă, implementează și administrează o politică de Data Protection transparentă, eficientă și aplicabilă și o revizuiește de fiecare dată când este necesar, cel puțin o dată pe an;
    Acționează ca unic punct de contact în relația cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Colaborarea include și colectarea informațiilor care pot fi solicitate de ANSPDCP în cursul oricărei investigații realizată de autoritate;
    Furnizează rapoarte cuprinzătoare către Executive Board (EB) cu privire la respectarea, instruirea și conștientizarea importanței protecției datelor în cadrul APS România;
    Oferă consiliere și instruire personalului și managerilor pentru a crește gradul de conștientizare și înțelegere a responsabilităților privind protecția datelor și alte legi sau bune practici asociate;
    Menține și actualizează propriile cunoștințe despre evoluția aspectelor legate de protecția datelor, gestionarea informațiilor și legislația conexă;
    Cunoașterea la zi a evoluțiilor din domeniul protecției datelor prin participarea la conferințe adecvate și dezvoltarea personală continuă, dacă este necesar. Ține la curent Executive Board (EB) cu privire la noile evoluții și face recomandări pentru modificarea politicilor și procedurilor acolo unde este cazul.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (143)