Contabil smart :) - Consultant vanzare soft conta

Angajator: Smart Bill
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  Smart Bill este cel mai bun prieten al antreprenorului roman. Rezolva o buna parte din durerile firmelor din Romania (facturare, stocuri, raportare).

  Cerinte

  Candidatul ideal
  Stim, titlul jobului nu este tocmai cel mai descriptiv.
  Nu pentru ca vrem sa facem pe nebunii, ci pentru ca efectiv este o o combinatie interesanta de skill-uri si experienta, ce e tare dificil de rezumat intr-un titlu scurt.
  Dar hai sa te lamurim cu privire la ceea ce cautam:

  Am vrea tare mult sa fi lucrat in domeniul contabilitatii pana acum, in speta inregistrari contabile.
  Sa ai cat de cat habar de fiscalitate si sa mai stii sa calculezi o nota contabila, TVA sau profit contabil si cu creionul si hartia.
  Nu te speria, nu planuim sa ne reintoarcem la origini si nici sa te punem sa calculezi cu abacul. Insa doar astfel, vei putea intelege foarte rapid si usor functionalitatea SmartBill Conta, programul nostru contabil.

  Responsabilitati

  De ce toate acestea? Pentru ca ne dorim un contabil cu lejeritate in comunicare, care sa isi doreasca o schimbare. Care desi iubeste contabilitatea, nu exclude varianta unui job care il/o va scoate din zona executiva a contabilitatii.
  Concret, vei participa la evenimente, la intalniri cu potentiali clienti interesati sa utilizeze SmartBill Conta in locul vechiului lor soft contabil.
  Nu vei face o vanzare clasica, ci doar vei raspunde pozitiv interesului potentialilor clienti de a afla mai multe detalii despre soft, de a-l testa sau de a participa la o intalnire de detaliere. Le vei trimite oferte , prezentari de produs, vei discuta cu ei epecificatiile "contabilicesti" ale softului.

  Desigur, jobul vine la pachet cu un pachet salarial ofertant, cu o componenta puternica de nou, de interactiune sociala, alaturi de o echipa grozava si de un brand de renume pe acest segment de activitate.

  Ce spui? Ne faci o vizita?