JUNIOR ACCOUNTANT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Euro Games Technology active.


Vezi toate job-urile JUNIOR ACCOUNTANT active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: Euro Games Technology
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.08.2020
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Cunostiinte contabilitate primara.
  Limba engleza nivel conversational.
  Atentie la detalii.

  Responsabilitati

  Vei prelua, valida si inregistra informatii contabile.
  Vei opera deconturi si incasari.
  Vei efectua alte operatiuni solicitate de catre team-leader.

  Alte informatii

  EURO GAMES TECHNOLOGY este o firmă de comerţ, cu activitate si pe plan internaţional, cu sediul în Bucuresti.
  Societatea si-a început activitatea cu colaborari de mai mica amploare, dar care prin calitatea produselor si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.
  Cifra de afaceri a crescut progresiv pe măsura impunerii produselor societăţii pe piaţă, societatea investind constant in dezvoltarea sa, devenind o prezenta importanta pe segmentul sau de activitate, prin produse al caror element de referinta sa fie CALITATEA.
  Capacitatea societatii de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei, a dat posibilitatea contractarii de noi colaborari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de echipamente si tehnologii noi.

  Va informam ca prin aplicatia dumneavoastra transmisa pentru aceasta pozitie, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prezente in CV-ul dumneavoastra. De asemenea, va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa/de a actualiza datele cu caracter personal, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea informatiilor dumneavoastra din bazele noastre de date.