Manager Trainee McDonald's

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ManpowerGroup Romania active.


Vezi toate job-urile Manager Trainee McDonald's active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Altele
 • Educatie - Training
 • Management Trainee
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Satu-Mare
 • Actualizat la: 12.07.2019
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  Dacă ai studii universitare absolvite, ești o persoană căreia îi place să lucreze în echipă și să vină cu soluții creative, poți opta pentru poziția de Manager Trainee din cadrul restaurantului Mc Donald’s.

  Responsabilitati

  Această poziție este prima treaptă pe scara ierarhică a managementului într-un restaurant Mc Donald’s. Programul reprezintă un prim pas către o carieră în care abilitățile de leadership și management, organizarea și determinarea sunt punctele-cheie. În cadrul programului, viitorii Manageri Trainee urmează un training intensiv între 6-9 luni.
  Dacă ești o persoană căreia îi place să lucreze în echipă și să vină cu soluții creative pentru diverse situații de lucru, acest job este ideal pentru tine. Vei avea parte de ore de pregătire și vei urca pe prima treaptă din managementul unui restaurant McDonald’s.

  Beneficii:
  -bonusuri de performanță
  -tichete de masă
  -posibilități de dezvoltare pe următoarele treapte ierarhice a managementului într-un restaurant Mc Donald’s