Manager Vanzari Subscriptii Online

Angajator: Mediafax S.A.
Domeniu:
 • Media - Jurnalism
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din Romania, destinat atat companiilor, cat şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate avand ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.
  Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social-politic (gandul.info), la sport (Prosport), divertisment şi lifestyle (Ce se intampla, doctore?), alături de nişe precum auto (Promotor), ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).

  Cerinte

  Pentru acest post sunt acceptati candidatii cu experienta in vanzari B2B, care sa fie proactivi, implicati, organizati, cu bune abilitati de negociere, team player.

  Responsabilitati

  Responsabil cu vanzarea, negocierea si incheierea contractelor pentru subscriptii online (Ziarul Financiar Corporate, Flux de stiri), dezvoltarea portofoliului de clienti, mentinerea legaturii cu clientii, realizarea planului de vanzari, monitorizarea pietei de profil.