Inginer Electrotehnist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Inginer Electrotehnist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 09.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield Romania este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD, realizate pana in prezent. In cadrul grupului nostru de firme functioneaza in sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia crestere porcine) si Smithfield Prod (divizia carne).
  Smithfield Romania a castigat de-a lungul timpului o pozitie de lider in industria carnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile in strategia de afaceri. Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului agricol și de crestere a animalelor din Romania.

  Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor in care ne desfasuram activitatea.
  Compania noastra investeste continuu in dezvoltarea profesionala a celor peste 2000 de angajati care provin in cea mai mare parte din comunitatile unde ne desfasuram activitatea.

  Smithfield Romania propune solutii multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevarata valoare Smithfield Romania rezida in fiecare dintre angajatii companiei, in implicarea si in dorinta lor de a schimba lucrurile in bine! Echipa Smithfield Romania are capacitatea de a se adapta pentru a face fata oricarei situatii si, totodata, de a se mobiliza intr-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat in practica prin pozitia de lider pe domeniul nostru de activitate.


  *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania.

  **Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, consultati Politica de confidentialitate disponibila pe site-ul companiei.

  Cerinte

  Studii superioare finalizate - Energetică, Electrotehnică, Electronică
  Aptitudini de utilizare a pachetului MS Office
  Buna cunoastere a limbii engleze
  Inițiativă, orientare spre rezultate
  Abilitati de comunicare, planificare si organizare a activitatilor

  Responsabilitati

  Dacă doreşti să te alături echipei noastre, ne dorim pentru început să cunoşti şi să întelegi procesele tehnologice şi schemele electrice de bază, logica operării instalaţiilor, să te familiarizezi cu automatizările specifice sectoarelor tehnice şi cu utilizarea sistemului SCADA.

  După cele şase luni în care ai finalizat cu succes perioada de training în care ai învăţat toate aceste lucruri vei continua cu activităţi specifice intervenţilor incipiente de depanare software si hardwere. De asemenea, vei coorodona activitățiile electricienilor din Atelierul Electric exterior, vei supraveghea lucrările de mentenanță a instalatiilor de alimentare electrică a fabricii, conform programelor elaborate împreuna cu Managerul de Proiect și Managerul de Utilități.

  A trecut deja un an de când suntem colegi şi ai început să creezi, modifici şi depanezi sisteme software, hardware şi să concepi scheme electrice monofilare si complexe.

  Cu siguranţă nu te vei opri aici şi vei continua să te dezvolţi profesional şi personal alături de echipa de profesionişti Smithfield România lângă care ai învăţat şi ai lucrat în primul tău an de când ai început parcursul tău profesional.

  Ce părere ai? Accepti provocarea?