Agent servicii client - Telekom - Cluj-Napoca

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smartree Romania active.


Vezi toate job-urile Agent servicii client - Telekom - Cluj-Napoca active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: Smartree Romania
Domeniu:
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 22.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 18 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. In prezent, Smartree are peste 90 de angajati in sediul din Bucuresti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

  Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

  Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

  Cerinte

  Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut si dinamic, in domeniul Call Center?

  Atunci te asteptam in echipa Telekom, unde vei avea ocazia sa fii implicat in proiecte frumoase si interesante.

  Iti sunt necesare studiile medii (studiile superioare constituie un avantaj), cunostintele de Microsoft Office si bunele abilitati de comunicare.

  Responsabilitati

  Vei avea ocazia sa preiei apeluri telefonice din partea clientilor, sa identifici nevoile acestora si sa le oferi produsele si serviciile Telekom necesare lor. Rezolvi solicitarile primite si te asiguri de o buna comunicare cu acestia.

  Pachetul de beneficii cuprinde:
  Taining platit, salariu fix motivant, bonuri de masa si bonusuri substantiale.

  Alte informatii

  Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
  Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal, pe site-ul Smartree.