Experienced Auditor

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile FiNEXPERT active.


Vezi toate job-urile Experienced Auditor active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Angajator: FiNEXPERT
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Management - Consultanta
 • Management Trainee
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.04.2020
  Scurta descriere a companiei

  POVESTEA FiNEXPERT 

  FiNEXPERT a pornit de la o idee, la care s-a adăugat puțin curaj și o doză enormă de muncă și pasiune. La 16 ani de la înființare, abordarea noastră unică a atras un portofoliu de peste 500 de companii locale și internaționale,ctive într-o gamă largă de sectoare și industrii. Întotdeauna am livrat calitate și am atins noi performanțe financiare atât pentru parteneri, cât și pentru noi.

  Eforturile și dedicarea noastră ne-au ajutat să ajungem în topul companiilor cu capital românesc, care asigură servicii de contabilitate, salarizare, audit și taxe, iar în acest moment, know-how-ul internațional, savoir-faire-ul local, proiectele speciale și cei peste 140 de consultanți sunt cele mai mari reușite cu care ne mândrim. 

  La FiNEXPERT, vei găsi oameni responsabili, cu spirit de echipă și angajament, adevărați profesioniști în domeniul financiar-contabil. Cu ajutorul unei echipe motivate, transformăm orice provocare în succes și țintim mereu spre noi reușite. 

  DE CE EȘTI POTRIVIT PENTRU NOI?

  Noi credem că la baza oricărei relații interumane stă încrederea. Tocmai de aceea, la FiNEXPERT oamenii sunt nucleul companiei.untem competitivi și ne plac obiectivele de business, dar, în același timp, punem foarte mult accent pe dezvoltarea personală și știm să ne distrăm! Suntem foarte activi, participăm la conferințe din domeniu și investim în atingerea visurilor fiecărui membru al echipei. Te vom încuraja să devii și mai bun în tot ceea ce vei face și te vom încuraja să evoluezi alături de echipa noastră.i de zi, vei avea parte de o FiNEXPERIENCE care te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

  ​​​​​​​NE IMPLICĂM

  Pentru că suntem deschiși, adaptabili și ne dorim mereu să atingem noi performanțe, ne place să ne implicăm activ în activități de responsabilizare socială și să avem colegi noi care să ne împărtășească viziunea. Comunitatea FiNEXPERT este mereu dornică să sprijine proiecte cu impact social, pentru a construi împreună un mediu sustenabil. Cine spune că experții în domeniul financiar nu pot planta copaci, construi spitale și alerga maratoane pentru o cauză nobilă, nu a venit la FiNEXPERT!

  Cerinte

  Cum ar trebui sa fii? / Ce ar trebui sa stii?

  Absolvent de studii economice;
  Cunoscator limba engleza;
  Experienta relevanta de minim 2 ani in audit;
  Cunostinte operare calculator (Microsofit Office, Programe Contabilitate, Internet etc.)
  Atent la detalii si capabil de a lucra sub presiune;
  Orientat catre nevoile clientului si gasire de solutii;
  Bun comunicator;

  Responsabilitati

  Ce vei face?

  Auditorul participa alaturi de membrii echipei la realizarea in bune conditii a misiunilor de audit. Isi insuseste metodologiile si participa la aplicarea acestora conform paracticilor si standardelor interne fiind subordonat unui Auditor Senior. Asadar, noul nostru coleg va trebui sa:

  Raspunda prompt si corect tuturor solicitarilor de natura profesionala ale coordonatorului echipei din care face parte;
  Semnaleze imediat orice situatii in care considera ca pregatirea/experienta sa profesionala nu este suficienta/adecvata naturii/complexitatii activitatii ce o are de indeplinit;
  Semnaleze prompt orice elemente/situatii ce prin natura sau amploarea lor pot avea consecinte negative asupra realizarii in conditii corespunzatoare a misiunii incredintate si in limitele de timp stabilite cu coordonatorul direct;
  Aduca la cunostinta coordonatorului echipei orice situatie ce poate conduce la un conflict de interese si o lezare a independentei, in raport cu clientul pentru care lucreaza;
  Pastreze caracterul confidential al informatiilor la care are acces pe parcursul desfasurarii activitatii atat in cadrul Companiei cat si in relatia directa cu clientii/tertii.


  Ce vei primi in schimb?  Te ajutam sa inveti: investim in dezvoltarea ta profesionala si asiguram plata taxelor aferente asociatiilor profesionale si/sau cursuri de limbi straine (engleza/franceza);
  Iti oferim un buget lunar de beneficii, pe care il poti utiliza cum alegi tu (tichete de masa, transport, pensii private, vacante etc.)
  Avem grija de starea ta de bine: iti oferim servicii medicale la o clinica particulara, dimineata cafeaua si ceaiul sunt din partea casei, aducem saptamanal fructe la birou, iar martea este ziua de masaj;
  Avem sediu la 2 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor;
  Avem grija de timpul tau, iti poti alege programul;
  Oferim zile in care poti beneficia de work from home;
  Organizam evenimente interne de networking, unde sa ne cunoastem mai bine si sa relationam cu colegii din jur;