Consultant Vanzari servicii Orange Fagaras

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EuroGsm active.


Vezi toate job-urile Consultant Vanzari servicii Orange Fagaras active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: EuroGsm
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Fagaras
 • Actualizat la: 31.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  EuroGsm, cel mai mare partener Orange, străbate cărările tehnologiei de mai bine de 20 ani. În prezent compania deţine peste 100 de magazine la nivel naţional şi numără mai mult de 450 de angajaţi. EuroGsm aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, prin diversificarea portofoliului de produse și servicii, si oferă soluții de comunicare inovatoare, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii de telefonie mobila si financiare.

  Cerinte

  Incepe-ti cariera cu dreptul, chiar daca nu ai experienta necesara. Vino in echipa EuroGsm si te invatam noi!  Cum?  Iti oferim:  ● Mentori care sa te ghideze din prima zi in inceputul tau de drum  ● Un program de initiere foarte bine structurat, care are ca punct de pornire magazinul virtual EuroGsm  ● Oportunitati reale de dezvoltare rapida.  Iar pe deasupra  ● Iti oferim un orar flexibil ca sa te poti bucura si de hobby-urile tale  ● Bonusuri atractive in functie de performantele individuale  ● Si te facem turist in tara ta prin programe de schimb de experienta.

  Responsabilitati

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre EuroGsm. Consultati Politica de procesare a datelor personale a EuroGsm >>