Tehnician service

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Tehnician service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Lugoj
 • Timisoara
 • Actualizat la: 19.02.2019

  Descrierea jobului

  Adecco Resurse Umane recruteaza pentru unul dintre clientii sai, unul dintre cei mai importanți producatori la nivel mondial de stivuitoare, un TEHNICIAN SERVICE.

  Candidatul ideal este capabil să execute operatiuni de reparatie si diagnosticare pentru toate tipurile de stivuitoare, cum ar fi; Electrostivuitoare (DC / AC), Motostivuitoare Diesel/GPL), Warehouse. De asemenea, se solicita:

   Experiență minima de 2 ani în domeniul mentenantei de echipamente, utilaje si masini.
   Bune cunostinte de mecanica, hidraulica, electrica si electronica.
   Cunostinte medii limba Engleza.
   Cunostinte medii operare PC.
   Abilitatea de a lucra sub proprie inițiativă.
   Permis de conducere, categoria B
   Abilitati excelente de gestionare a timpului.
   Seriozitate și corectitudine profesională; rigurozitate; punctualitate.

  Descrierea jobului:
  • Se deplaseaza in locatiile clientilor pentru a remedia defectiunile sesizate. Electrostivuitoare (DC / AC), Motostivuitoare Diesel/GPL), Warehouse.
  • Executa operatiuni de reparatii parte mecanica si electrica pentru toata gama echipamentelor de ridicat (stivuitoare, echipamente de depozit, etc)
  • Identifica si remediaza defectiunile aparute utilizând software-ul si dispozitivele de diagnoza specifice.
  • Intocmeste lista de piese de schimb pentru reparatii.
  • Menține legatura si executa sarcinile atribuite de catre coordonatorul echipelor mobile, în conformitate cu instrucțiunile producătorului și a procedurilor interne stabilite.
  • Operează utilaje de ridicat și transportat.

  Beneficii:
  - salariu fix peste nivelul pietei
  - bonuri de masa
  - masina de serviciu
  - laptop
  - telefon
  - program de pregatire, atat la inceputul activitatii, cat si ulterior
  - flexibilitate in organizarea activitatii.

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.