Chef-Hotel 4* in Delta Dunarii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Eurolines Romania active.


Vezi toate job-urile Chef-Hotel 4* in Delta Dunarii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Angajator: Eurolines Romania
Domeniu:
  • Turism
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Constanta
  • Actualizat la: 08.07.2019
    Scurta descriere a companiei

    Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 20 societati, are 700 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 4 agentii francizate în Germania, o flota de 35 de autocare si aproximativ 1000 de autoturisme.

    Din 2011, reteaua de agentii a Grupului reprezinta brandul TUI Travel Center prin Eurolines Romania. TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi pesteangajaţi.

    In 2015, Grupul Eurolines a preluat complexul Green Village din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

    Cerinte

    Green Village Resort este in cautarea unei persoane pentru postul de Sous Chef pentru complexul hotelier de 4 stele, amplasat in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

    Daca sunteti disponibil la relocare in Delta Dunarii, va invitam sa ne cunoastem, trimitand CV-ul dumneavoastra.



    Candidatul ideal:

    Disponibil la relocare in Delta Dunarii;
    Experienta in domeniu (specialitate): minim 3 ani;
    Experienta in funcţii de conducere: minim 1 an;
    Cursurile de calificare in domeniu reprezinta un avantaj;
    Cunoasterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
    Cunoasterea sortimentelor de alimente;
    Capacitate foarte buna de planificare si de organizare;
    Organizare si multi-tasking;
    Foarte bune abilitati de operare Microsoft Office;
    Capabil sa respecte dead-line-uri;
    Usurinta de a respecta un program de lucru flexibil.

    Responsabilitati

    Organizeaza şi conduce munca in secţia de care raspunde in bucatarie (calda si rece);
    Supervizeaza activitatea de producere a preparatelor culinare, incepand cu aprovizionarea cu materii prime si terminand cu expunerea si vanzarea preparatelor in salile restaurantului;
    Verifica si raspunde de calitatea si gramajul produselor culinare si de cofetarie;
    Periodic face pregatire cu intreaga echipa de bucatarie, livrand noi informatii si promovand preparate noi din gastronomia locala si internationala;
    Stabileste impreuna cu Chef listele meniu necesare tinand seama de specificul nationalitatilor respective;
    Verifica şi gusta toate preparatele pregatite, facand retusurile necesare inainte de vanzarea lor;
    Promoveaza preparate noi din gastronomia locala şi internaţionala;
    La sfirsitul zilei de lucru, organizeaza curatenia şi ordinea sectiei de care raspunde;
    Inlocuieste bucatarul sef in absenta acestuia.

    Alte informatii

    Beneficii:

    Salariu motivant;
    Cazare asigurata pe toata durata contractului;
    3 mese/zi, inclusiv in zilele libere;
    Transport decontat.

    Pentru informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati politica de pe site, la sectiunea Politica de protectie a datelor.


    Descrierea companiei:

    Green Village Resort este un complex hotelier de 4 stele care se intinde pe o suprafata de 30.000 mp. Este amplasat in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii. Aici are loc in fiecare an, in luna august, festivalul de film Anonimul.

    Green Village a fost construit in 2004, are 90 de camere, dintre care 40 de apartamente, 3 restaurante si 3 sali de proiectie, un camping cu 55 de casute si pana la 500 locuri de campare. Este o initiativa 100% romaneasca, care din 2015 apartine Grupului Eurolines, ca primul proiect hotelier in care a ales sa investeasca.

    Grupul Eurolines România este alcatuit din 20 societati, are 700 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 6 agentii francizate in Germania, o flota de 35 de autocare si aproximativ 1000 de autoturisme.