Agent Call Center - Sediu Ploiesti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile eMAG active.


Vezi toate job-urile Agent Call Center - Sediu Ploiesti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: eMAG
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 22.01.2019
  Scurta descriere a companiei

  La eMAG, avansam rapid si ne place ceea ce facem. Daca esti pasionat de job-ul tau, fie ca oferi consultanta unui client sau scrii o linie de cod, si tintesti sus, atunci locul tau este in echipa noastra.

  Iti oferim cele mai bune programe de dezvoltare pentru a-ti imbunatati atat aptitudinile soft cat si cele specifice activitatii tale, dar tu decizi ce vrei sa inveti si incotro vrei sa mergi. Posibilitatile sunt nelimitate.

  Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce ca sa te acomodezi. :)
  _____________________________________________________________________
  At eMAG, we are constantly moving forward and we love what we do. If you are passionate about your job, whether it’s offering consultancy to a customer or writing a code line, and you aim high, then you belong in our team.

  We provide you with the best development programs to improve both your soft and job specific skills, but it is you who decides what you want to learn and where you want to go. The possibilities are endless.

  We know benefits are important, that’s why we provide you with a full range of them. And because we like to share, at the beginning of you journey in eMAG we offer you a free course of e-commerce, just to put you up to speed. :)


  Cerinte

  Experiența nu reprezintă un "must have", trebuie doar să ai o atitudine pozitivă și o dorință continuă de te dezvolta. Învățăm experimentând, suntem proactivi și căutăm mereu idei "out of the box" și soluții noi pentru clienții noștri.
  Dacă te recunoști în descrierea de mai sus, îți place acțiunea și țintești mereu către cele mai înalte culmi, te vrem în echipa eMAG!

  Responsabilitati

  Un job în Call Center îți dezvoltă abilitățile de comunicare și te ajută să înțelegi asteptările și nevoile clienților. Totodată, îți oferim noi oportunităti de dezvoltare către alte arii din organizație, care să fie în concordanță cu dorințele și aspirațiile tale.
  Îți oferim cele mai bune programe de dezvoltare pentru a-ți îmbunătăți atât aptitudinile soft cât și cele specifice activității tale, dar tu decizi ce vrei să înveți și spre ce zonă ai vrea să te îndrepți.

  Alte informatii

  Ne dorim sa fii ca noi, o fire prietenoasă, comunicativă, energică, cu gandire pozitivă și orientare către client. Avem un mediu de lucru dinamic, dar relaxant, cu multe provocări specifice, dar care te va face să vii cu drag la muncă.

  Și pentru că ne place să împărtășim, la începutul călătoriei tale în eMAG îți oferim un curs gratuit de e-commerce ca să te acomodezi. :)