Tehnician CMM

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile MAHLE active.


Vezi toate job-urile Tehnician CMM active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: MAHLE
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 28.05.2019
  Scurta descriere a companiei

  MAHLE este un partener international de top in dezvoltarea si furnizarea de produse pentru industria automobilelor, precum si un pionier pentru o mobilitate a viitorului. Portofoliul de produse al grupului se adreseaza tuturor aspectelor cruciale privind tehnologiile pentru sistemele de propulsie si aer conditionat – atat pentru vehicule cu motor cu combustie, cat si pentru „e-mobility”.

  In 2017, grupul a generat vanzari de aproximativ 12.8 miliarde Euro, cu aproximativ 78.000 angajati si e reprezentat in 32 de tari, cu aproximativ 170 locatii de productie si 16 centre R&D.

  Cerinte

  Absolvent de studii medii tehnice / superioare
  Experienta in domeniul calitatii pe o pozitie similara
  Cunostinte de utilizare CMM,
  Cunostinte de citire si interpretare desen tehnic,
  Folosire pachet programe Microsoft Office,
  Cunostinte de utilizare echipamente de masura universale;
  Cunostinte de limba engleza (nivel mediu);

  Responsabilitati

  Realizarea masuratoriilor pentru produsele din control prin prelevare, piesele din injectia zilnica, a componentelor achizitionate precum si a produselor noi in conformitate cu planul de control al produselor si cu specificatiile clientilor.
  Verifică identificarea corespunzătoare a reperelor primite pentru măsurare și cererea de măsurare să fie completată corect – FPLP / CAPABILITĂȚII / ISIR.
  Măsoară piesele conform protocoalelor predefinite – FPLP / CAPABILITĂȚII / ISIR
  Verifică conformitatea măsurătorilor și corectitudinea măsurătorilor efectuate – FPLP, prin compararea rezultatelor actuale cu rezultatele din istoric, înaintea trimiterii acestora prin e-mail dacă sunt diferențe se întoarce la verificarea metodei, fixturii sau a programului ales înainte de a salva raportul.
  Se asigura ca piesele masurate, cu rezultate OK sunt depozitate conform, folosind un separator intre fiecare rand, iar piesele NOK sunt depozitate in cutia rosie, alocata ă raportul de masuratori în locația stabilită pentru rapoartele de măsurare – FPLP.
  Comunică rezultatele măsurătorilor prin e-mail – FPLP / CAPABILITĂȚII / ISIR.
  Respectarea Regulamentului de ordine interioara, a normelor de protectia muncii si protectie a mediului.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre MAHLE . Consultati Politica de procesare a datelor personale a MAHLE >>