PR Manager

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile eMAG active.


Vezi toate job-urile PR Manager active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Publicitate - Agentii publicitate active pe Hipo.ro

Angajator: eMAG
Domeniu:
 • Marketing
 • Publicitate - Agentii publicitate
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  At eMAG, we are constantly moving forward and we love what we do. If you are passionate about your job, whether it’s offering consultancy to a customer or writing a code line, and you aim high, than you belong in our team.

  We provide you with the best development programs to improve both your soft and job specific skills, but it is you who decides what you want to learn and where you want to go. The possibilities are endless.

  We know benefits are important, that’s why we provide you with a full range of them. And because we like to share, at the beginning of you journey in eMAG we offer you a free course of e-commerce, just to put you up to speed. :)

  Cerinte

  Ce așteptări avem de la tine și ce urmează să faci?

  Vrem să stăpânești perfect limba română, adică tot ceea ce pleacă de pe mailul tău să aibă exact atâția „i” de câți e nevoie, nici mai mult, nici mai puțin.

  Vei interacționa cu mulți colegi și cu parteneri externi, așa că te-ar ajuta să fii o fire sociabilă și dornică să cunoască oameni noi, pe care să îi asculte cu atenție.

  E necesar să ai cel puțin trei ani de experiență în domeniu și să fi avut momente care ți-au testat limitele, pe care să ni le povestești. De asemenea, vrem să ai idei și să propui subiecte relevante pentru business-ul nostru și strategia noastră.

  E ideal să fii receptiv, deschis și atent la proiectele colegilor din întreaga companie, pentru a contribui cu ideile tale la promovarea lor.

  Trebuie să fii organizat ca să te asiguri că respecți deadline-urile și atent la detalii. Cu alte cuvinte, ne plac oamenii care măsoară de două ori înainte de a tăia :).  Cerințe

  Minim 3 ani de experiență într-o poziție similară, un plus fiind experiența într-o agenție de PR
  Studii universitare, de preferat în marketing
  Înțelegerea aprofundată a marketingului online
  Persoană dinamică cu inițiativă și cu capacitate de a lua decizii rapide;
  Flexibilitate;
  Bunea abilități de comunicare, organizare și prioritizare;
  Leadership skills;​
  Limba Engleză - nivel avansat.

  Responsabilitati

  Responsibilități

  Realizează strategia de PR a companiei eMAG și are grijă ca toate comunicările făcute în numele companiei să o respecte;
  Cunoaște foarte bine rigorile brandului, le respectă și este un ambasador al lui;
  Propune tacticile de PR relevante pentru fiecare eveniment și se asigură că sunt implementate corect;
  Propune concepte pentru evenimente sau conferințe de presă;
  Este responsabil de respectarea termenelor-limită și de acuratețea informațiilor făcute publice;
  Este responsabil de forma finală a tuturor formelor de comunicare făcute în numele companiei – comunicate de presă, interviuri, declarații punctuale referitoare la anumite subiecte, prezentări publice, participări la evenimente;
  Ține legătura atât cu departamentele din cadrul companiei, cât și cu agenția de PR și este responsabil de felul în care este cheltuit bugetul;
  Monitorizează și analizează impactul acțiunilor de PR pe care le desfășoară, trage concluzii și propune noi metode de îmbunătățire a lor;
  Menține o relație bună cu agențiile partenere;
  În timpul crizelor, propune rapid soluții și este capabil să dezvolte scenarii pentru fiecare în parte;
  Este conectat în permanență la sursele de informare, monitorizează articolele apărute și atrage atenția asupra subiectelor care pot deveni crize.