JUNIOR CLOUD ENGINEER

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Prime Telecom active.


Vezi toate job-urile JUNIOR CLOUD ENGINEER active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Angajator: Prime Telecom
Domeniu:
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.03.2019
  Scurta descriere a companiei

  Prime Telecom, cu ajutorul solutiilor flexibile, de inalta calitate, sigure, rapide, inovatoare si rentabile, este unul din principalii furnizori de servicii integrate de comunicatii din regiune.
  Avem peste 18 ani de functionare activa pe piata romaneasca si europeana, cu un capital integral romanesc. Suntem prima companie de telecomunicatii care a furnizat servicii de transport si conectivitate in regim de neutralitate din tara.

  Cerinte

  Experienta in administrare Linux
  - Concepte de baza networking
  - Experienta in administrare Windows 10
  - Concepte de baza programare (shell scripting, orice alt limbaj la nivel de baza) Nu este necesara experienta de cloud, se presupune ca viitorul angajat se va specializa lucrand la solutiile implementate de Prime Telecom.

  Responsabilitati

  In functie de nivelul de cunostinte al viitorului angajat acesta va primi la inceput taskuri simple, ce vor ajuta la intelegerea conceptelor de baza in operarea solutiilor de cloud. In multe situatii viitorul angajat va relationa cu clientii companiei, si va rezolva probleme ridicate de catre acestia, bineinteles cu ajutorul si coordonat de un senior engineer. Aceasta va presupune provisionarea, configurarea si mentenante resurselor (masini virtuale, pool-uri de resurse, instalari sisteme de operare).