Asistenti de farmacie - Promotia 2018

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Farmaciile Catena active.


Vezi toate job-urile Asistenti de farmacie - Promotia 2018 active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Farmaciile Catena
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.08.2018
  Scurta descriere a companiei

  CATENA se mandreste cu statutul de cel mai apreciat brand de farmacii din Romania.
  Compania noastra si-a propus sa fie un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

  Echipa Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.

  Cerinte

  Incheiati studiile si doriti sa va angajati?

  Alatura-te echipei Catena!

  Cautam absolventi motivati, care doresc sa puna in practica cunostintele de specialitate acumulate in cadrul Scolii Postliceale de Asistent de Farmacie si care sunt interesati de oportunitati de dezvoltare personala si profesionala in cadrul companiei noastre.

  Responsabilitati

  Ce va oferim?

  Un program de instruire variat si de calitate, asigurat de specialistii nostri in domeniu. In noua dvs. profesie veti invata cele mai importante cerinte necesare noului loc de munca, veti prelua responsabilitati si astfel, in cel mai scurt timp, veti putea indeplini cu succes noile sarcini.

  Daca esti absolvent 2018 al Scolii Postliceale de Asistent de Farmacie, alege sa faci diferenta alaturi de echipa Catena!

  Suntem o companie de succes care apreciaza persoanele energice si ambitioase. Spiritul de echipă, disponibilitatea de implicare şi capacitatea de a acţiona în funcţie de pacient sunt foarte importante pentru a putea presta servicii de calitate.

  Hotaratoare sunt nu numai rezultatele scolare. Cautam persoane care doresc sa invete, sunt implicate, motivate si doresc sa se perfectioneze in profesia de Asistent de Farmacie.

  Alte informatii

  CATENA se mandreste cu statutul de cel mai apreciat brand de farmacii din Romania. Compania noastra si-a propus sa fie un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.
  Daca iti doresti sa faci parte dintr-un colectiv unit si profesionist, sa beneficiezi de un mediu de lucru dinamic si pozitiv, de o pregatire profesionala continua, asteptam aplicatia ta.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Farmaciile Catena. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Farmaciile Catena >>