Asistenti de farmacie - Promotia 2018

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Fildas&Catena Grup active.


Vezi toate job-urile Asistenti de farmacie - Promotia 2018 active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Fildas&Catena Grup
Domeniu:
  • Farmacie - Medicina
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 15.08.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Fildas Catena Grup reprezinta un grup de companii cunoscute si puternice pe piata farmaceutica. Calatoria noastra a inceput in anul 1991 cu o echipa mica de oameni valorosi, cu ambitii mari in misiunea de a promova Sanatatea in Romania prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere. Din 1999 de cand a luat nastere lantul Farmaciile Catena, dupa decizia strategica a Fildas de extindere pe verticala in retailul farmaceutic, ni s-au alaturat si alti oameni valorosi, care s-au dedicat aceleiasi misiuni.
    Astazi suntem peste 7000 de salariati, raspanditi la nivel national in peste 800 de farmacii si 15 centre logistice. Ocupam primul loc in topul farma din Romania, iar acest rezultat se datoreaza colectivului pe care l-am construit de-a lungul celor 28 de ani.
    Avem valori comune ce ne unesc si ne indreapta spre acelasi tel si rezultat : pasiunea, ambitia, integritatea, responsabilitatea, curiozitatea si determinarea.

    Cerinte

    Incheiati studiile si doriti sa va angajati?

    Alatura-te echipei Catena!

    Cautam absolventi motivati, care doresc sa puna in practica cunostintele de specialitate acumulate in cadrul Scolii Postliceale de Asistent de Farmacie si care sunt interesati de oportunitati de dezvoltare personala si profesionala in cadrul companiei noastre.

    Responsabilitati

    Ce va oferim?

    Un program de instruire variat si de calitate, asigurat de specialistii nostri in domeniu. In noua dvs. profesie veti invata cele mai importante cerinte necesare noului loc de munca, veti prelua responsabilitati si astfel, in cel mai scurt timp, veti putea indeplini cu succes noile sarcini.

    Daca esti absolvent 2018 al Scolii Postliceale de Asistent de Farmacie, alege sa faci diferenta alaturi de echipa Catena!

    Suntem o companie de succes care apreciaza persoanele energice si ambitioase. Spiritul de echipă, disponibilitatea de implicare şi capacitatea de a acţiona în funcţie de pacient sunt foarte importante pentru a putea presta servicii de calitate.

    Hotaratoare sunt nu numai rezultatele scolare. Cautam persoane care doresc sa invete, sunt implicate, motivate si doresc sa se perfectioneze in profesia de Asistent de Farmacie.

    Alte informatii

    CATENA se mandreste cu statutul de cel mai apreciat brand de farmacii din Romania. Compania noastra si-a propus sa fie un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.
    Daca iti doresti sa faci parte dintr-un colectiv unit si profesionist, sa beneficiezi de un mediu de lucru dinamic si pozitiv, de o pregatire profesionala continua, asteptam aplicatia ta.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Fildas&Catena Grup. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Fildas&Catena Grup >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni, Job national

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    Vezi job-uri similare (22)