Logistics Reporting Specialist

Employer: Coca-Cola HBC Romania
Domain:
 • Acquisitions - Logistics - Supplies
 • Accounting - Finance
 • Job type: full-time
  Job level: 1 - 5 years of experience
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 16.07.2018
  Short company description

  Coca-Cola HBC Romania este cea mai mare companie din industria bauturilor si a doua cea mai mare din industria bunurilor de larg consum (FMCG), in plan local. Producem, imbuteliem local si distribuim in Romania si in zece alte tari din regiune bauturile din portofoliul Companiei Coca Cola. De asemenea, in Romania suntem cel mai mare exportator din industria bauturilor, cu o cota de aproape 30 de procente din toate exporturile de bauturi. Bauturile noastre sunt produse si imbuteliate in cele 3 fabrici pe care le detinem la nivel local in Ploiesti, Timisoara si Poiana Negrii. Cu o prezenta locala de peste 25 de ani, ne-am asumat un puternic angajament de a ne desfasura activitatea intr-un mod sustenabil, in interesul clientilor, furnizorilor, consumatorilor si angajatilor nostri. Coca Cola HBC, unul dintre cei mai mari imbuteliatori Coca Cola a fost numita in 2017, pentru al patrulea an consecutiv, lider al sustenabilitatii in industria bauturilor, conform clasamentului Dow Jones Sustainability Index.

  In anul 2017, Coca-Cola HBC Romania a investit 7 milioane de euro la fabrica din Timisoara pentru a deschide o linie de imbuteliere doze de mare viteza, cu o capacitate maxima de productie de 90.000 de doze/ora. Noua linie de imbuteliere este cea mai rapida linie de imbuteliere de bauturi care exista in prezent pe piata din Romania si are un grad inalt de automatizare de ultima generatie.

  Requirements

  In prezent suntem in cautarea unui coleg care sa ocupe functia de Logistic Reporting Specialist in cadrul echipei noastre. Daca esti pasionat de analize si cunostintele tale de Excel sunt la nivel avansat, atunci nu mai astepta, vino si alatura-te echipei noastre de profesionisti!

  Cerinte:

  · Studii superioare finalizate.

  · Experienta anterioara in analiza sau raportare.

  · Engleza nivel mediu.

  · Cunostinte Microsoft Excel la nivel avansat.

  · Experienta in SAP reprezinta un avantaj.

  · Orientare spre obtinere rezultate si spre calitate.

  · Atentie la detalii.

  · Abilitatea de a invata rapid.

  Responsibilities

  Responsabilitati:

  · Realizarea de rapoarte/prezentari zilnice, lunare sau la cerere pentru Logistica (de exemplu: rezultate scorecard lunar, analize costuri actuale vs buget, evolutie indicatori de Logistica etc).

  · Monitorizarea activitatilor departamentului de Warehouse si raportarea indicatorilor specifici (stocuri, varsta produsului, reparatii paleti, etc.).

  · Folosirea SAP BW pentru generarea rapoartelor necesare.

  · Participare la rutina saptamanala si lunara pentru a monitoriza evolutia indicatorilor.

  · Dezvolta diverse analize, studii de caz si se implica in proiectele noi demarate in cadrul departamentului.

  · Participa activ in bugetarea anuala, prin oferirea suportului necesar (centralizari, istoric date etc.).