Reprezentant Vanzari Medical si Stomatologie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Vetro Design active.


Vezi toate job-urile Reprezentant Vanzari Medical si Stomatologie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Vetro Design
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.09.2021
  Scurta descriere a companiei

  Compania noastră este un principal importator, distribuitor și exportator de dispozitive medicale și produse de laborator, produse medico-dentare si veterinare, articole profesionale pentru industria de înfrumusețare si produse de curățenie si igiena in România cu peste 10.000 mp spatiu de depozitare, birouri si productie.

  Cerinte

  Studii superioare. Persoana dinamica, orientata spre rezultate, foarte comunicativa, dornica de afirmare. Cunoasterea limbii Engleze, alte limbi straine, prezinta un avantaj. Cunostinte operare PC, Word si Excel; Atentie la detalii si foarte ordonata.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului: Contactarea Clientilor si primirea comenzilor - pregatirea ofertelor. Cautarea de posibili clienti, vanzarea produselor. Participarii la targuri externe, negocieri in achizitii. Programe si Cursuri specifice de pregatire profesionala. Posibilitati de avansare in cadrul firmei.

  Alte informatii

  Vetro Design este o companie cu peste 50 de angajati, si o vechime de 24 de ani, importatoare de materiale medicale si stomatologice, produse farmaceutice si cosmetice, materiale de curatenie si igiena. Vetro Design este unul din cei mai importanti furnizori de echipamente si materiale de unica folosinta, cu o capacitate de depozitare de peste 5.000mp, cu clienti in Romania si Europa.