Reprezentant de Vanzari Export Grecia

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Vetro Design active.


Vezi toate job-urile Reprezentant de Vanzari Export Grecia active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Vetro Design
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Educatie - Training
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Persoana dinamica, orientata spre rezultate, foarte comunicativa, dornica de afirmare. Studii medii sau superioare. Cunostinte operare PC, Word si Excel; Cunoasterea limbii Greaca foarte bine, vorbitor nativ este un avantaj. Atentie la detalii si foarte ordonata. Disponibilitatea de a calatori pentru a participa la targuri externe in Bulgaria sau alte tari.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului: Contactarea Clientilor Externi din Grecia si tarile Est Europene si luarea comenzilor - pregatirea documentelor de livrare. Cautarea de posibili clienti, ofertare, activitati de marketing specifice. Participarii la targuri interne, distribuirea de cataloage. Programe si Cursuri specifice de pregatire profesionala. Posibilitati de avansare in cadrul firmei.

  Alte informatii

  Descriere Companie: Vetro Design este o companie cu peste 40 de angajati, si o vechime de 20 ani, importatoare de materiale medicale si stomatologice, produse farmaceutice si cosmetice, materiale de curatenie si igiena. Vetro Design este unul din cei mai importanti furnizori de echipamente si materiale de unica folosinta, cu o capacitate de depozitare de peste 5.000mp, cu clienti in Romania si Europa.