Analist teritorial

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Analist teritorial active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Constructii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.08.2018
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  EXCON CONSULTANTA, firma de consultanta in resurse umane, recruteaza pentru clientul sau, companie care activeaza in domeniul constructiilor.


  – Studii superioare finalizate;
  – Cunoastinte de limba engleza, nivel mediu/avansat;
  – Carnet de conducere categoria B;
  – Cunostiinte de operare PC avansate;
  – Abilitati de comunicare si planificare.

  Responsabilitati

  – Elaborarea de studii asupra elementelor fizico- geografice si stabilirea unui diagnostic teritorial;
  – Intocmirea in colaborare cu alti specialisti a planurilor de amenajare a teritoriului;
  Identificarea problemelor complexe si analiza informatiilor in scopul dezvoltarii si evaluarii optiunilor sau/si implementarii de solutii;
  – Utilizarea de dispozitive specifice de lucru in analiza teritoriala (GPS. teodolit, statie total) si softuri specializate ( ArcView, Arc GIS, ArcInfo, ERDAS, Global Mapper etc);
  – Supravegherea in detaliu a evolutiei UAT-urilor, ( unitati administrativ teritoriale) urmarind o dezvoltare durabila;
  – Intelegerea si luarea in considerare a costurilor si beneficiilor potentialelor actiuni in scopul selectarii celor mai potrivite strategii;
  – Editare de documente, rapoarte si/sau produse grafice in scopul comunicarii rezultatelor cercetarii si/sau realizarilor.

  Alte informatii

  Beneficii:
  – Pachet salarial motivant;
  – Bonusuri de performanta;
  – Mediu de lucru dinamic si provocator;
  – Oportunitati de formare si dezvoltare profesionala.