Introducere în project management

Acest job nu mai este activ!

View toate job-urile Asociația Bucureștiul Tineriloractive


Vezi toate job-urile Introducere în project management active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

ONG: Asociația Bucureștiul Tinerilor
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Marketing
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip anunt: Proiect ONG
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 04.04.2017
    Scurta descriere a ONG-ului

    Viziunea noastra este o capitala in care tinerii isi ating intregul potential si participa activ la dezvoltarea societatii.

    Informatii despre proiect

    "Managementul este un subiect relativ nou in Romania aceasta competenta fiind aproape inexistenta inainte de anii 90. Va invit la o scurta introducere in ceea ce inseamna management, etapele de viata ale unui proiect, ariile de interes, procese, metode si proceduri de gestiune a riscurilor, cum iti setezi planul de proiect si cum il urmaresti pentru a afla daca esti acolo unde trebuie sa fii.

    Sunt Mihai Gafar, absolvent al facultatii de management din cadrul ASE-ului, lucrez in acest domeniu intr-o companie multinationala de peste 4 ani de zile. Am avut placerea de a lucra in afara tarii in Germania si Anglia pe proiecte foarte mari. Am interactionat cu toate categoriile de oameni, toate religiile, am intampinat toate problemele posibile si imposibile. In cadrul cursului vreau sa facem o scurta introducere in ce inseamna management de proiect, fazele unui proiect, knowledge areas, procese, inputs, tools & techniques, best practices, vom face o harta impreuna a ceea ce inseamna sa pornesti un proiect de la zero si sa-l duci la bun sfarsit in timpul si bugetul planificat."