Coca-Cola HBC Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG

Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti.

Un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni, de aceea in anul 2015 am fost desemnati Cel mai Dorit Angajator din FMCG.

Secretul succesului nostru este ca punem in fiecare zi o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali, dinamici si lideri de piata.

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Nectar si Cappy Pulpy), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Viziteaza-ne pe www.cchbcjobs.ro si urmareste-ne pe https://www.facebook.com/Cariere.CocaColaHBC/!

 Cautam viitorii Management Trainee la Coca-Cola HBC!

Destination: Management este un program de dezvoltare profesionala accelerata dedicat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, aflat in 2017 la cea de-a sasea editie.

Programul dureaza doi ani, pe parcursul carora Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care sa dobandeasca abilitatile necesare gestionarii unei pozitii de management.Afla cum este sa fii Trainee la Coca-Cola HBC!

Andrei Dulgheru, actual Area Sales Manager si-a inceput cariera in Coca-Cola HBC Romania ca Sales Management Trainee. Despre experienta de trainee in cadrul programului "Destination: Management" . .spune ca a fost una dinamica, impresionanta si provocatoare! Vedeti mai jos interviul cu el din 2016.Cum arata candidatul ideal?

 • Student in ultimul an sau absolvent;
 • Implicat in activitati extrascolare si de voluntariat;
 • Proactiv, curios si dornic sa invete.

Ce oferim in 2017?

 • 6 posturi de Trainee, in departamentele Sales, Supply Chain (1xProduction & 1xMaintenance Trainee Timisoara) si Finance;
 • 1 saptamana de Business School pentru cei mai buni 30 de candidati;
 • 2 ani de traineeship si dezvoltare profesionala accelerata;
 • Continuarea aventurii in Coca-Cola HBC si dupa cei 2 ani
 • Pachet salarial competitiv, peste media pietei din FMCG
Good things are about to happen!

Urmareste-ne pe Facebook: www.facebook.com/cariere.cocacolaHBC
Citeste povestile Trainee-ilor: www.cchbcjobs.ro/blog

Afla mai multe despre program aici:
www.cchbcjobs.ro/management-trainee
https://www.youtube.com/watch?v=tOxSxmSRQ4Y


 

   

 

Dan Timotin, Country Sales Manager, despre leadership si    despre o cariera la Coca-Cola HBC Romania: "Un leadership bazat pe valori este un leadership adevarat. In Coca-Cola HBC am vazut acest leadership bazat pe valori si condus prin prisma valorilor intamplandu-se." 

Razvan Botezatu, Commercial Excellence Manager la Coca-Cola HBC Romania, povesteste de ce si cui ar recomanda un job la Coca-Cola HBC Romania: "Daca esti tanar, ambitios, vrei sa faci ceva diferit, este un loc foarte bun in care sa pornesti. Daca esti experimentat, este un loc bun in care sa inveti ceva nou si sa ai parte de o provocare interesanta aproape in fiecare zi".
 

Patricia Babu, Haulage Planning Supervisor in departamentul Supply Chain, povesteste despre ce e deosebit in experienta de a lucra la Coca-Cola HBC Romania si ce o motiveaza zi de zi.DupaNoi

V-ati gandit vreodata ce ramane dupa noi? Oare cum va fi lumea? La fel de buna ca cea pe care am cunoscut-o? Sau poate chiar mai buna? Vom ramane doar niste trecatori sau dimpotriva, vom lasa o mostenire aparte?

Pentru ca ceea ce lasam dupa noi conteaza, Coca-Cola HBC Romania a initiat la mijlocul lui 2015 proiectul DupaNoi, care este in acelasi timp o calatorie si o sursa de inspiratie. Vrem sa le aratam celor din jurul nostru acele parti frumoase si bune din Romania care merita pastrate, promovate si protejate, pentru ca si generatiile urmatoare sa se bucure de ele. Oameni cu povesti extraordinare si locuri de poveste, adevarate comori nationale. Cu acest proiect, ne dorim mai mult decat sa vorbim despre sustenabilitate, vrem sa facem ceva si sa construim o lume mai buna. DupaNoi este o invitatie la un trai sustenabil. Iar primul capitol se numeste Tara Dornelor.Proiectul de re-amenajare eco-turistica a Cascadei Bigar

Bucuresti, 6 iulie 2016 – Coca-Cola HBC Romania, cea mai mare companie din industria bauturilor de pe piata locala, initiaza - cu sprijinul Asociatiei ViitorPlus si al Administratiei Parcului National Cheile Nerei-Beusnita - un proiect important, care are ca obiective principale valorificarea potentialului turistic si protejarea cadrului natural din zona Cascadei Bigar. Proiectul a aparut la initiativa unei echipe de angajati Coca-Cola HBC Romania din Timisoara, care au propus aceasta idee spre finantare de către companie. Initiativa de a amenaja zona Cascadei Bigar, faimoasa pentru frumusetea sa, se inscrie in platforma Dupa Noi, recent lansata de Coca-Cola HBC, prin care compania isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa constientizeze cat de important este ce lasa in urma lor si sa adopte un stil de viata cat mai responsabil, pe care sa-l transmita si generatiilor viitoare.

Principalele lucrari de reabilitare au vizat:
 • amenajarea unui traseu pietonal intre parcare si intrarea in Parcul National, de-alungul DN57B
 • amenajarea unui drum de acces de la intrarea in Parc si pana la baza Cascadei;
 • realizarea unei treceri catre Grota Bigar, aflata in imediata apropiere a Cascadei;
 • dotarea zonei cu panouri informative, pubele ecologice, marcaje de atentionare, locuri de repaus.

Pentru toate aceste interventii au fost folosite materiale naturale, asa cum sunt pietrisul sau lemnul, care au un impact redus asupra mediului inconjurator.
                                                                                                      

http://www.coca-colahellenic.ro/Towardssustainabilit/
www.cchbcjobs.ro
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data
Coffee Distributor Coordinator

full-time > 5 ani experienta

Coca-Cola HBC cauta profesionisti pentru a se alatura echipei! Posturi deschise la nivel national! [..]

Coca-Cola HBC Romania Job national 20.08.2017
Area Coffee Sales Representative HoReCa - Zona Est

full-time 1 - 5 ani experienta

Coca-Cola HBC cauta profesionisti pentru a se alatura echipei! Posturi deschise la nivel national! [..]

Coca-Cola HBC Romania Job national 20.08.2017
Area Coffee Sales Representative HoReCa - Zona Vest

full-time 1 - 5 ani experienta

Coca-Cola HBC cauta profesionisti pentru a se alatura echipei! Posturi deschise la nivel national! [..]

Coca-Cola HBC Romania Job national 20.08.2017
Area Coffee Sales Representative HoReCa - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

Principalele responsabilitati: - Prezinti oferta de cafea catre potentialii clienti, cunoscand in detaliu gama de produse si tehnicile de preparare a cafelei cu ajutorul aparaturii - Esti responsabil de dezvoltarea pietei in zona arondata si de atingerea indicatorilor de performanta - Conduci n[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
20.08.2017
Agent Vanzari - Bucuresti

full-time 0 - 1 an experienta

- Prezentarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei; - Urmarirea realizarii planului de vanzari lunar, trimestrial, anual; - Participarea la negocieri, intocmirea contractelor, monitorizarea derularii si finalizarii acestora; [..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
20.08.2017

Joburi Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data