Noutati @ Angajatori de TOP

Unul din cele peste 1000 de joburi in inginerie poate fi al tau


 
Traim intr-o epoca a vitezei, in care automatizarea si robotizarea au rolul de a imbunatati procesele tehnologice si productivitatea marilor industrii, iar acest lucru nu ar putea fi posibil fara coordonarea venita din partea celui mai important factor, si anume, omul.

Cei mai mari jucatori din domeniul ingineriei sunt in cautare de studenti, absolventi si profesionisti, de la tineri pasionati si plini de energie, dornici sa aprofundeze tainele domeniului tehnic si pana la specialisti a caror expertiza si viziune poate contribui la dezvoltarea sustenabila a industriei.

Lipsa increderii nu ar trebui sa te tina in loc atunci cand ai planuri ambitioase pentru cariera ta. Ai mai multe skill-uri decat crezi, asa ca VINO sa iei si jobul tau in INGINERIE in cadrul celui mai mare targ de cariera din Banat.

Angajatori de TOP TIMISOARA iti ofera ocazia sa discuti fata in fata cu reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din domeniul tau, manageri de productie, specialisti si lideri de echipe, profesionisti care iti pot pune la dispozitie informatii despre sistemele pe care le folosesc, automatizari, dar si despre principiile care stau in spatele proceselor de realizare ale produselor finite. Vei putea, astfel, sa afli informatii pe care nu le gasesti pe internet, ce te vor ajuta in a lua cea mai buna decizie cu privire la noul job.

Statisticile din aceasta primavara in ceea ce priveste pozitiile deschise la eveniment, pe nivele de experienta, scot in evidenta urmatoarele procente:
 
  • 30% Internship&trainee
  • 28% Entry-level
  • 25% Middle level
  • 17% Senior

Cea de a 12-a editie Angajatori de TOP TIMISOARA aduce in prim plan care vor prezenta nu mai putin de 3000 de joburi, dintre care 60% sunt pentru candidatii cu profil tehnic. Printre acestea se numara: Continental, Yazaki Component Technology, Flex, Azur, Adient, Frigoglass, Hamilton Central Europe, Plexus, Zoppas Industries Romania, Ipso, Huf, DaVinci Engineering, Dalli Group, MGI Coutier, Rossini Sleeve Technologies si altii.

Mai jos ti-am pregatit o lista cu joburile in inginerie care ti s-ar potrivi:
 
Pentru a tine pasul cu tendintele de pe piata fortei de munca te invitam sa participi si la SkillShop-urile pe care companiile partenere ti le-au pregatit. Aici vei avea posibilitatea sa afli totul despre ultimele programe de internship/trainee potrivite tie sau sa te implici in diferite studii de caz unde ai sansa sa vezi cum te-ai potrivi unui rol de inginer.

Intrarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat, asadar iti recomandam sa-ti rezervi un loc de pe acum:
 
Salveaza datele 16-17 martie in calendarul tau! Intrarea in cadrul evenimentul se face pe baza de inscriere, asadar te invitam sa faci acest lucru accesand butonul de mai jos. Ne vedem la Centrul Regional de Afaceri in numar cat mai mare.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara  

LinkedIn