SkillShop: Big picture vision. Small detail focus. Angajatori de TOP Timisoara

Companie: Adient
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 25.02.2018
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.  Cunoscuta in trecut la nivel mondial ca Johnson Controls, din octombrie 2016 se face cunoscuta cu numele de Adient. Cu aproximativ 75.000 de angajati aflati in 230 de sedii localizate in 33 de tari, Adient a devenit lider in productia de scaune auto.

  In Jimbolia (Timisoara), compania si-a inceput activitatea in anul 2002 prin productia structurii metalice a scaunelor de masina, parti din aceasta structura si angrenaje care ajuta la miscarile scaunului.

  Adient livreaza anual 25 de milioane de sisteme pentru scaune auto utilizate in peste 360 de tipuri de masini, printre care: Mercedes, Porsche, Volskswagen, Audi, Ford, BMW, Lamborghini, Ferrari, Masserati.

  Daca doresti sa afli mai multe informatii despre companie, te asteptam sa participi la acest SkillShop.


  Cine poate participa?

  ● studentii sau absolventii de studii superioare cu specializare in inginerie, mecanica, fizica, productie sau managementul transporturilor etc;

  ● entuziasti care doresc sa-si dezvolte o cariere in inginerie.


  Alatura-te SkillShop-ului Adient: Big picture vision. Small detail focus

  Speaker: Constantin Badica - experienta de 4 ani ca si Business Developer si Trainer; 2 ani experienta ca si inginer Lean si coordonator echipe performante in echipa Adient Jimbolia.  Cand si unde te asteptam?

  ● Sambata, 17 martie, incepand cu ora 13:45.

  ● Angajatori de TOP Timisoara, Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T), sala A.


  Alte informatii utile:

  ● Dispunem de un numar limitat de 30 de locuri;

  ● Deadline-ul pentru rezervarea unui loc este 1 martie;

  ● Doar aplicantii care corespund profilului vor fi selectati si vor primi o confirmare de participare prin e-mail. Criteriile de selectie sunt ale companiei care sustine acest SkillShop;

  ● Te poti inscrie la unul sau mai multe SkillShop-uri, insa iti recomandam sa fii atent la data si orele de incepere, deoarece e posibil sa se suprapuna. Vezi AGENDA completa aici.

   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.