Castiga un iPhone 6s la Angajatori de TOP toamna aceasta

Cel mai mare targ de cariera revine toamna aceasta cu doua editii, mii de joburi si un premiu pe masura – un iPhone 6s pentru candidatii determinati! Asa cum te-am obisnuit, te asteptam la una dintre cele doua editii cu CV-ul tau Barcode si cu un smartphone care sa iti fie de ajutor la noul job! Vino la:
Pentru a putea intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele mai tari gadget-uri ale momentului trebuie sa urmezi acesti 3 pasi:

1. Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara

2. Actualizeaza-ti si descarca-ti CV-ul in format Barcode;

3. Vino cu el la una dintre cele doua editii Angajatori de TOP din aceasta toamna si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele pentru care iti doresti sa lucrezi.

Telefonul mobil Apple iPhone 6s te face sa simti ca experimentezi ceva cu totul nou! Cu o simpla apasare, 3D Touch iti permite sa faci mai multe ca niciodata iar functia Live Photos da viata amintirilor intr-un mod incredibil de realist. Practic, elegant si extrem de folositor pentru candidatii dinamici, care isi doresc sa ramana conectati oricand la informatie si sa poata accesa toate fisierele oriunde s-ar afla!

Afisajul telefonului se face pe un ecran de 4.7 inch, care vine cu functii precum Retina displat, Multi-touch, Shatter Proof si 3D Touch. Sistemul de operare este iOS 9, iar camera principala de 12 Mp te ajuta sa surprinzi prima zi la noul loc de munca cu o claritate uimitoare!

Cine poate participa?

Orice candidat care se inscrie la una dintre editiile evenimentului Angajatori de TOP, isi descarca CV-ul in format Barcode in perioada 15 septembrie – 20 octombrie si il scaneaza la cel putin unul dintre standurile companiilor prezente la Angajatori de TOP Timisoara.

Descarcarea CV-ului Barcode dureaza doar cateva secunde si un singur exemplar iti ofera acces la toate job-urile prezentate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, te introduce automat in baza de date a companiei preferate, fara niciun efort. Nu uita ca pentru a descarca CV-ul in format Barcode este necesar sa il completezi in proportie de cel putin 50%!

Ce trebuie sa fac?

1. Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara

2. Actualizeaza-ti si descarca-ti CV-ul in format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP Timisoara si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele pentru care iti doresti sa lucrezi.

 

Inscrie-te la eveniment!



Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara