Afla care sunt companiile din domeniul tehnic care au pozitii deschise la Angajatori de TOP Timisoara



Cele 50 de companii care vin saptamana viitoare la cel mai mare targ de cariera din vestul tarii, Angajatori de TOP Timisoara, au pregatit pozitii atat pentru juniori cat si pentru seniori. Dintre cele peste 2000 de oportunitati de job-uri disponibile in companiile prezente, exista si pozitii dedicate acelor candidati cu profil tehnic. Printre domeniile in care se cauta cei mai multi candidati cu pregatire tehnica se numara: IT&Telecom, Automotive, Inginerie, Logistica&Transporturi, Constructii&Productie. 
 
Companiile din domeniul  IT&Telecom: ATOSS Software, Microsoft, RapidSolution Software, Elster Rometrics, ACI WorldWide, ALTEN Romania, BearingPoint, Alcatel-Lucent, Plan.net Technology, IBM, Lingo24, SSI Schaeffer, Virtual 7, Atos IT, Beespeed, IT Vizion, Netex Consulting, SSI, Krohne Solutions, SafeFleet, berg COMPUTERS, Isoftbet;

Companiile din industria Automotive: HELLA, Valeo Lighting  Injection, Mahle, Continental, Yazaki Component Technology.

Companiile din domeniul Inginerie: Flex, Frigoglass, Ipso, Zoppas Group, Huf Romania, Plexus, National Instruments, AEM, ELBA, dalli Group, Arcadis Project Engineering;

Companiile din domeniul Logistica & Transporturi: DB Schenker, Hartl Connect, cargo-partner;

Companii din domeniul Constructii & Productie: Smithfield Romania, Barum Automotive, Arabesque.
 

Domeniile tehnice in care companiile fac cele mai multe angajari.

In continuare, cele mai cautate domenii sunt IT&Telecom (29%), insa si alte domenii tehnice au mare nevoie deopotriva de juniori sau profesionisti cu experienta. Aproximativ 20%  dintre companiile care au pozitii disponibile la targul de cariera, sunt din domeniul Inginerie, in timp ce angajatorii din Automotive ofera 12% dintre pozitii. In continuare, o industrie importanta, Logistica & Transporturi cauta candidati si ofera aproximativ 6% din pozitiile dedicate candidatilor cu profil tehnic de la Angajatori de TOP Timisoara. Alte domenii precum  Constructii si Productie ofera 4% dintre pozitiile din domeniul tehnic dintre companiile prezente la stand.



Conferinte si workshop-uri tehnice

La eveniment, candidatii vor putea sa interactioneze cu angajatorii, dar vor avea oportunitatea sa participe si la workshop-uri si conferinte tehnice. Printre workshop-urile tehnice la care te poti inscrie sunt cele sustinute de IBM, Continental, Flex, Valeo Lighting Injection.
  • IBM - Discover the IBM world TechLab (sambata, 17 octombrie, ora 11:00) –  Reprezentantii IBM vor oferi informatii cu privire la un internship a carui activitate va consta in implicarea in proiectele reale pe care le desfasoara compania. In cadrul acestuia, candidatii isi vor dezvolta cunostintele si abilitatile existente, dar vor lucra si cu tehnologiile de varf alaturi de profesionistii din aceasta industrie.
  • Continental – Trust is Good, Test is Better - Testarea in Automotive TechLab (sambata, 17 octombrie, ora 11:00 – participantii vor interactiona direct cu specialistii companiei Continental care iti vor vorbi despre cum imbina compania procesul de dezvoltare software cu cel de testare pentru a realiza cele mai performante solutii pentru afisajele de pe bordurile masinilor. Mai mult, ei vor descoperi cate erori pot aparea intr-o aplicatie tipica automotive.
  • Valeo Lighting Injection – Lean production-implementation of SMED SkillShop (vineri, 16 octombrie, ora 15:15) – cei care vin la SkillShop vor avea sansa sa il cunoasca pe Florin Lazar - Manager Valeo production system si sa afle ce beneficii a obtinut Valeo prin implementarea programului SMED in cadrul procesului de productie. Nu in ultimul rand, candidatii vor afla cum sa aplice una dintre cele mai utilizate metode Lean production in Automotive.
  • Flex – Live Smarter (sambata, 17 octombrie, ora 15:15) prin participarea la acest SkillShop, vizitatorii vor afla cum miniaturizarea, interconectivitatea si recoltarea de energie ajuta la dezvoltarea celor mai inovatoare tehnologii.
Tot in cadrul Angajatori de TOP Timisoara se vor desfasura si Conferintele TechTalks, unde participantii vor putea afla despre planurile de dezvoltare a angajatilor, implementate de cele mai mari companii din tara. In cadrul TechTalks candidatii vor fi pusi la curent cu detalii despre pozitiile disponibile sau programele de internship, deschise in cele mai inovatoare companii IT si Tech, dar vor descoperi si ultimele noutati in aceste domenii.

De asemenea, grabeste-te si inscrie-te la Conferintele TechTalks Timisoara:
  • Agile Estimating and Planning (sambata, 17 ocotmbrie, incepand cu ora 12.00) - Csaba Patkós – Software Developer la Syneto si Cristian Boldisteanu – Manager la SmartValue Services, vor discuta pe baza unor studii de caz si vor vorbi despre provocarile aparute in urma utilizarii metodologiei Agile. Va avea loc o dezbatere intre acesti specialisti care au o experienta relevanta in planificarea si managementul proiectelor.
  • Key influencers shaping the software industry in Timisoara (sambata, 17 octombrie, incepand cu ora 14.00) – in cadrul acestei conferinte, reprezentantii companiei IBM vor prezenta studii de caz  despre cele mai noi tehnologii care pot fi implementate in industria software, iar Toma Peiov - Software Group Leader, in cadrul Yazaki Technology Components, va discuta despre importanta automatizarii in dezvoltarea si testarea de software in Automotive.

Afla mai multe despre Conferintele TechTalks si workshop-uri la sectiunea dedicata acestor conferinte.

Angajatori de TOP Timisoara va avea loc la Centrul Regional de Afaceri vineri, 16 octombrie intre orele 10.00-18.00 si sambata, 17 octombrie intre 10.00-17.00, iar accesul se va face pe baza CV Barcode printat intr-un singur exemplar. Daca intri pe hipo.ro la sectiunea dedicata CV Barcode si iti descarci CV-ul pana pe 12 octombire, ai sansa sa castigi un iPhone 6! Afla mai multe detalii despre concurs!
 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara