400 de pozitii deschise pentru ingineri! Vino la Angajatori de TOP Timisoara



Fie ca vorbim de masini speciale sau automobile, industria automotive reprezinta tot ceea ce inseamna procesul de constructie, de la ingineria pieselor pana la  instalarea de software. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, industria automotive s-a dedicat cercetarii si cautarii de solutii pentru maximizarea confortului si minimizarea consumului de resurse in productie.

Unele din cele mai importante companii pe plan mondial din industria automotive si inginerie vor fi prezente cu 400 de pozitii deschise la cel mai mare targ de cariera Angajatori de TOP Timisoara.

In luna octombrie se desfasoara cea de-a 7 editie a celui mai mare targ de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor aflati in cautarea unui job - Angajatori de TOP Timisoara.  Cei care vor vizita targul in perioada 16-17 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, vor putea alege din peste 2000 de oportunitati si programe de internship, deschise in peste 50 de companii.

Printre aceste companiile care vor fi prezente pe 16-17 octombrie la Centrul Regional de Afaceri se numara:
 

Continental

Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume, fiind  furnizor de sisteme de franare, sisteme si componente pentru trenuri de rulare si sasiuri, instrumente, solutii de informare si divertisment, electronica auto, pneuri si produse tehnice din elastomeri. In Romania, peste 7000 de oameni lucreaza in centrele de cercetare si dezvoltare din Timisoara, Sibiu si Iasi si in unitatile de productie din Sibiu, Timisoara si Brasov.

Pozitii deschise:
Supplier Quality Electronics Engineer-Manufacturing TSR
System Integration Engineer for P ES (TSR)
Mechanical Engineer

Vezi toate job-urile »

 

Yazaky Component Technology

Un lider global in cercetare, dezvoltare si productie automotive, ce ofera solutii in aceasta industrie, Yazaki Component Technology este si unul din cele mai importante companii producatoare de componenete electrice si electronice in industria automotive.  

Pozitii deschise:
Functional Safety Engineer
Product Validation Engineer
Requirements Engineer

Vezi toate job-urile »

 

Flex

Flex este o companie care ofera solutii multiple pentru clientii sai si care are drept scop crearea unei lumi interconectate, smart. Compania ofera solutii legate de design, inginerie, logistica, productie etc., avand peste 200 000 de angajati in peste 30 de tari.

Pozitii deschise:
Test Engineering Trainee
Mechanical Design Engineer
Software Development Engineer

Vezi toate job-urile »

 

Frigoglass

Astazi, Frigoglass este cea mai mare si mai dezvoltata companie din punct de vedere geografic din piata de echipamente frigorifice comerciale (ICM). Fabrica din Romania a fost infiintata in anul 1994 cu scopul de a raspunde nevoilor unei piete in dezvoltare pentru produse si servicii de calitate in Europa Centrala si de Est. 
 

HELLA

HELLA este un grup multinational care dezvolta tehnologii electrice si electronice in industria automotive cu peste 30 000 de angajati si 100 de locatii in 35 de tari. HELLA se afla in top 100 de companii germane cele mai de succes din industrie si in primele  50 de companii care produc piese in automotive.
 

Ipso

Ipso Este prezenta in Romania inca din 1991 si din anul 1996, a devenit importator unic autorizat al masinilor si utilajelor JOHN DEERE, numarul 1 mondial in domeniul utilajelor agricole.

Pozitii deschise:
Mecanic atelier utilaje agricole
Tehnician Interventii
Consilier Comercial Echipamente Caterpillar SH

Vezi toate job-urile »

 

MAHLE

MAHLE ofera sisteme unice de competenta in domeniile sistemelor de motor, filtrarii, electricii/mecatronicii si a managementului termal, precu, si  solutii inovative pentru domeniile automobilelor, vehiculelor comerciale, masinariilor si a altor aplicatii industriale.

Pozitii deschise:
NPI Planner
Inginer Proces
Tehnician Mentenanta


Vezi toate job-urile »

 

Arcadis

Arcadis este o companie multinationala care ofera servicii de consultanta, design, inginerie si management in Infrastructura, Constructii etc. Cu peste 22 000 de angajati, se afla in  top 10 firme de consultanta si management in inginerie din lume. 

Pozitii deschise:
Electrical Design Engineer
Structural Design Engineer
Technical Installations Design Engineer

Vezi toate job-urile »

 

Zoppas Industries Romania

Zoppas Industries Romania isi desfasoara activitatea din anul 1997 si are sediul in Sannicolau Mare, Timis, Drumul Cenadului 24, avand ca principal obiect de activitate productia de rezistente electrice pentru aparate de uz casnic si industrial.

Pozitii deschise:
Senior mechanical/ electronics/ electrical engineer
Inginer chimist
Senior mechanical engineer

Vezi toate job-urile »

 

VALEO LIGHTING INJECTION

Valeo este un furnizor de produse folosite in industria automotive si reprezinta o companie care ofera produse innovative si sisteme care vizeaza limitarea emisiilor de CO2, precum si dezvoltarea unei experiente de condus intuitiv.

Pozitii deschise:
R&D Engineer
Industrial Methods Engineer Injection
Maintenance Leader

Vezi toate job-urile »

 

Huf Romania

Firma Huf Romania este o investitie a grupului de firme Huf International GmbH, care este lider in dezvoltarea si productia sistemelor de acces, inchidere si imobilizare pentru industria autovehicolelor. Grupul Huf are locatii in 19 tari pe 3 continente (Europa, America si Asia) si 7,000 de angajati.
 

Plexus

Cu un focus pe nevoile clientilor, compania ofera servicii de ingineri de la design pana la comercializare. Plexus ofera servicii unui numar ce depaseste 140 de companii din domenii diverse de la comuncare pana la inginerie aerospatiala.

Pozitii disponibile:
DFX Engineer
Manufacturing Costing Specialist
Production Planner

Vezi toate job-urile »

 

National Instruments

Infiintata din 1976, compania National Instruments a fost furnizor de solutii tehnologice flexibile, care accelereaza productivitatea si inovatia rapida, inluzand servicii software si hardware.
 

AEM

AEM a fost fondata in anul 1970 ca producator national de aparate electrice de masurare. AEM este recunoscuta atat pe tot teritoriul Romaniei cat si peste granite, oferind produse de ultima generatie pentru masurarea energiei electrice, a gazului, a energiei termice si a apei, corpuri pentru iluminatul stradal, echipamente pentru informarea traficului rutier etc.
 

Dalli Group

Portofoliul Dalli insclude o gama larga de produse pentru ingrijirea personala si produse pentru uz casnic. Este una din cele mai importante companii de igiena si uz casnic din Europa.


Pentru detalii despre eveniment, precum si lista completa a companiilor care vor veni la targ, intra pe site-ul Angajatori de TOP Timisoara!

 Accesul in cadrul Angajatori de TOP Timisoara este gratuit. Te asteptam, vineri, 16 octombrie, in intervalul 10.00-18.00, iar sambata, 17 octombrie,  in intervalul 10.00-17.00, in incinta Centrului Regional de Afaceri din Timisoara.  

 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI