Ericsson: La standul nostru, candidatii vor putea descoperi exact ce inseamna sa lucrezi pentru una dintre cele mai importante companii IT&C din lume

Ericsson vine la Angajatori de TOP Bucuresti unde va sustine un TechLab despre unul dintre cele mai inovatoare proiecte de Software Development – Connected Vehicle Cloud. Afla cum se va conduce masina viitorului de la speakerul Bogdan Panaitescu – Software Developer in cadrul Ericsson Romania. Vino sambata, 28 Martie, la Angajatori de TOP si intalneste echipa Ericsson!

Ericsson Telecommunications Romania in cifre

Infiintata in 1994, Ericsson Telecommunications Romania a contribuit puternic la dezvoltarea industriei locale de telecomunicatii. In acesti 20 de ani, compania a instalat mii de kilometri de fibra optica, a construit prima retea de telefonie fixa digitala, primele retele mobile GSM, prima retea 3G si, de curand, chiar si prima retea 4G. De la o echipa de doar 8 persoane, Ericsson s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti angajatori din tara, cu 3.000 de specialisti de telecomunicatii talentati ce activeaza in mai multe departamente: 200 de profesionisti care lucreaza pentru filiala locala de vanzari, peste 1.900 de angajati ai Centrului de Servicii Globale, peste 700 de angajati in echipa de Field Service Operations si peste 100 in Global Sourcing Services Office.

Ericsson crede in viziunea unei Societati Permanent Conectate, in care fiecare persoana si fiecare industrie are posibilitatea sa isi atinga adevaratul potential si in care orice lucru care poate beneficia de pe urma unei conexiuni la Internet va avea una. Suntem convinsi ca, pana in 2020, vom vedea 50 de miliarde de dispozitive conectate care vor schimba fundamental modul in care traim, lucram si comunicam.

Locul tau e in echipa noastra?

De peste 15 ani, Ericsson este liderul necontestat al segmentului de servicii de administrare a retelei, semnand peste 300 de contracte de servicii in peste 100 de tari si sustinand, astfel, peste 1 miliard de abonati la nivel mondial. Pentru a sustine si a intretine cele mai bune retele pentru operatori, dar si pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizatorul final, Ericsson a dezvoltat infrastructura Centrelor de Servicii Globale, care astazi consta in patru centre diferite pe trei continente.
 
Din 2007, un Centru de Servicii Globale (Global Services Center – GSC) este deschis in Bucuresti, fiind singurul astfel de centru localizat in Europa. Din GSC, o echipa de tineri specialisti romani ofera o serie de servicii si activitati de suport, de la supervizare Front Office 24/7 si rezolvarea problemelor in first line, suport pentru operatiuni, planificare, proiectare si optimizare a retelei pana la arhitectura de solutii, consultanta pentru servicii de administrare si management de proiect. In prezent, Centrul ofera servicii pentru 34 de clienti din toata lumea si administreaza retele care, impreuna, ajuta 70 de milioane de abonati sa comunice.
 
Centrul colaboreaza indeaproape cu echipa de Field Services Operations, echipa ce livreaza servicii de calitate in teren, precum servicii de organizare a site-urilor de telefonie, instalare si intretinere in teren. Specialistii sai in retelistica activeaza in toate cele 41 judete ale tari, pregatiti sa intervina in retelele clientilor in orice moment.


 
In 2010, la Bucuresti si-a deschis portile si Centrul de Servicii Globale de Contractare (Global Sourcing Services Office – GSSO), gandit sa sustina eforturile globale de contractare ale companiei si sa asigure informatii vitale pentru luarea deciziilor, dar si executia unor activitati standardizate de suport strategic. Astazi, acest birou reprezinta unul dintre segmentele locale care se dezvolta cel mai rapid, de aceea GSSO recruteaza tineri cu pregatire in zona de business si financiara, ce vorbesc fluent mai multe limbi straine si care isi doresc sa se specializeze in activitati de contractare si suport strategic pentru business.

Toate actiunile companiei au la baza valorile companiei, respect, profesionalism si perseverenta, ele fiind firul rosu care leaga toate departamentele companiei. Ele definesc cultura interna a companiei si joaca un rol important in angajamentul luat de Ericsson in fata clientilor, ajutand la stabilirea unor relatii bazate pe incredere si dandu-ne posibilitatea sa inovam si sa avem succes.

Lucrul in Ericsson

In cadrul companiei, incercam constant sa revolutionam industria telecom, dar, in acelasi timp, sa exploram si dezvoltam constant noi zone de business pentru a putea contribui la transformarea viziunii unei Societati Permanent Conectate in realitate. De peste un secol, ne-am consolidat pozitia de lideri cu ajutorul celor mai talentati angajati din industrie, specialisti pasionati de ceea ce fac si decisi sa actioneze intotdeauna in mod etic si responsabil.

Angajatii nostri au fost intotdeauna cheia succesului nostru si, de aceea, cautam constant profesionisti motivati care sa se alature echipei noastre. In acest moment, avem mai multe pozitii deschise atat in GSC, cat si in GSSO, de la specialisti de Integrare Sisteme de Cloud, dezvoltatori Connected Vehicle Data, tehnicieni pentru Service, tehnicieni pentru First si Second Level Operations, ingineri IP/RAN/BSS Engineer si ingineri de integrare OSS pana la dezvoltatori de aplicatii de sourcing, analisti de Business Intelligence si specialisti in negocierea contractelor.

Daca va decideti sa va alaturati echipei noastre, veti intra intr-un mediu de lucru provocator, motivant si plin de recompense, care va va oferi libertatea si suportul necesar pentru a va transforma ideile in realizari. Datorita organizarii noastre deschise, angajatii urmaresc mai degraba indeplinirea obiectivelor, nu a task-urilor punctuale, ceea ce ii face sa se simta impliniti profesionala si ii ajuta se gaseasca echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Ca parte a echipei, veti avea sansa sa faceti diferenta in jobul vostru si sa lucrati la un proiect de la inceput pana la finalizarea sa cu succes. Prin ceea ce veti face, veti contribui la livrarea unor solutii de comunicatii in peste 180 de tari, avand un impact real asupra vietilor oamenilor si a lumii in care traim.

Prezenta noastra la Angajatori de Top

Ericsson Romania participa anual la targul de joburi Angajatori de Top, reusind, de-a lungul anilor, sa recrutam tineri si profesionisti extrem de talentati. La standul nostru, candidatii vor putea discuta direct cu angajatii Ericsson si vor putea descoperi exact ce inseamna sa lucrezi pentru una dintre cele mai importante companii IT&C din lume. Voluntarii nostri vor raspunde tuturor intrebarilor si ii vor indruma pe candidati catre cele mai potrivite pozitii pentru ei.
 
Descopera de ce tu si Ericsson sunteti o echipa puternica.

Echipa Ericsson

 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI