Participa la a 9-a editie a Balului Francofoniei - ASAFF

 
Asociatia Studentilor si Absolvenitlor Filierei Francofone (ASAFF) organizeaza, pentru a noua oara consecutiv, Balul Francofoniei, eveniment ce promoveaza valorile spirituale ale francofoniei intr-un mod unic si elegant.

Evenimentul va avea loc pe 30 martie, la ora 19:00,  la Casa Universitarilor, Bucuresti, fiind sustinut de Ambasada Frantei si de Institutul Francez.

Balul, devenit deja o traditie, reuneste invitati din mediul business, cultural, ONGS-ist, academic, precum si  membrii si alumni ASAFF pentru a petrece cateva ore de networking sub insemnele si valorile francofoniei.

Tema de anul acesta "Les Années Folles" (Anii Nebuni)  indeamna oaspetii sa se cunoasca, sa interactioneze si sa celebreze impreuna „Luna Internationala a Francofoniei” savurand un pahar de vin si delectandu-se cu muzica buna.

ASAFF este o organizatie de tip ONGS ce consolideaza o cumunitate intre studentii Facultatii de Inginerie in Limbi Straine si care isi propune sa imbine avantajele oferite de studierea unui profil tehnic cu educatia nonformala.

De 12 ani, Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone si-a consolidat prezenta in mediul universitar, fiind un adevarat promotor al francofoniei.

Suntem nerabdatori sa vedem cum tema de anul acesta, „Les Années Folles”, va reusi sa uneasca cele patru medii prezente la eveniment. Noi ne-am aranjat rochiile, costumele si cartile de vizita pentru cel mai mare eveniment de networking francofon.
 
Pentru detalii, va rugam contactati:
Robert Brezoaie
Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone
UPB - Bucuresti
Tel: 0760622050 | e-mail: robert.brezoaie@asaff.ro
https://www.facebook.com/ASAFFRomania

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI