Global Internships Program devine Global Talents!

Global Internships Program devine Global Talents

In perioada 14 octombrie-15 noiembrie 2014, AIESEC Bucuresti desfasoara campania de recrutare pentru progamul Global Talents.

„Din toamna aceasta, Global Internships Program devine Global Talents, insa conceptul ramane acelasi. De asemenea, conditiile de participare in cadrul programului de internship-uri platite in strainatate, cerintele, costurile sau beneficiile acestuia raman neschimbate”, a declarat Diana Nicula, presedinte AIESEC Bucuresti.

Pe data de 30 octombrie 2014, orele 16:00-20:00, AIESEC Bucuresti organizeaza Global Talents-Design your Global Career, eveniment adresat tinerilor care isi doresc sa plece intr-un internship platit în strainatate. (Vom reveni în scurt timp cu locatia evenimentului).

Global Talents-Design your Global Career are drept scop prezentarea importantei unui internship în strainatate, respectiv importanta experientei pe care tinerii romani o capata in urma unei astfel de experiente si impactul pe care il pot aduce la revenirea in tara. In urma unui internship platit in straintate, tinerii interactioneaza cu diferite culturi organizationale si acumuleaza suficienta experienta profesionala, incat sa poata inova sistemul din Romania.

Domeniul asupra caruia acest eveniment isi indreapta atentia este Marketing-ul, alaturi de toate bransele in plina dezvoltare si cu perspective de viitor: de la SEO si digital, la PR si creatie. Participantii vor avea ocazia sa asiste la workshop-uri dedicate ramurilor mai sus mentionate, toate acestea fiind prezentate intr-un context international. Workshop-urile vor fi livrate de catre specialisti din marile companii multinationale.

Incheierea evenimentului va consta in rezumarea tuturor subiectelor abordate de-a lungul zilei si va marca lansarea si celebrarea noii platforme internationale – GIS (Global Information System).

Programul oferit de AIESEC, Global Internships, ofera tinerilor o experienta de lucru diferita de ceea ce au intalnit pana acum. Un internship international reprezinta un job la o companie din strainatate pe termen scurt (de la 3 luni la 1 an si jumatate), platit in functie de nivelul economic al tarii in care decizi sa pleci. Domeniile pe care poti pleca sunt: educatie, marketing, management, inginerie sau IT.

Raspunsurile la intrebarile “cum pot participa în program?”, “care sunt cerintele?”, “care sunt costurile?”, “ce beneficii am?”, le gasesti pe site-ul www.aiesecbucharest.ro, iar daca doresti sa vezi oportunitati concrete, poti accesa opportunities.aiesec.org, internshipinternational.ro sau hipo.ro.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania