Evenimente IT in 2014

In anul 2014 exista o varietate mare de evenimente IT la care juniori sau profesionisti pot participa pentru a afla ultimele trenduri  din domeniul IT, dar si pentru a cunoaste experti locali si internationali din domeniul tehnologiei.

In data de 11 iunie 2014, la Hotel Raddison Blu  Bucuresti, va avea loc DevTalks, cel mai nou eveniment dedicat comunitatii IT, la care sunt asteptati 350 de  software developeri & IT professionals.

Proiectul este unul de dezvoltare personala si profesionala pentru cei care sunt interesati de evolutia tehnologica din zonele web, mobile, cloud computing si big data. In cadrul Dev Talks vor fi dezbatute ultimele noutati, tendinte si provocari din domeniul tehnologiei.

Editia din acest an Dev Talks este structurata in patru sesiuni paralele, in cadrul carora vor fi abordate subiecte de interes pentru industria IT: Cloud computing, Big Data, Mobile Architecture, Agile Management, Java, .NET, PHP, Ruby, HTML 5 etc. fiind structurata pe 4 track-uri:

  • The Future Web
  • The Mobile Imperative
  • Could Computing
  • Big Data

Pentru mai multe detalii si inscriere poti accesa urmatorul link Dev talks Bucuresti 2014. In calitate de partener al evenimentului, Hipo.ro sponsorizeaza 100 de invitatii gratuite pentru software developeri. Va puteti inscrie aici pentru a obtine o invitatie la Dev Talks 2014
 

Iti prezentam in continuare si alte evenimente IT  pentru cei pasionati de software development si IT&C in general:

  1. GPeC Summit. Peste 40 de specialisti in e-commerce, romani si internationali, vor urca pe scena la GPeC Summit in cele 3 zile de eveniment. Cativa dintre acestia, personalitati recunoscute la nivel mondial, ale caror carti sunt best-selling pe Amazon, vorbesc pentru prima oara in Romania, la GPeC Summit: Chris Goward, Presedinte si CEO WiderFunnel, Jacob Kildebogaard, Caroline Hey, International Business Manager la FACT-finder
  2. RONUA Codecamp Sinaia - RONUA organizeaza intre 30 mai – 01 iunie 2014 un weekend de training intensiv in urmatoarele tehnologii: SQL, MVC si Sharepoint. 
  3. Drupal Global Training Days – eveniment ce reprezinta o initiativa a Asociatiei Drupal pentru a le face cunoscuta tehnologia lor tinerilor pasionati de IT. 
  4. Techsylvania 2014 – eveniment ce se va desfasura in perioada 31.05 – 02.06 2014 in Cluj si se va desfasura prin mai multe conferinte ale antreprenorilor de succes din domeniu, dar si un hackaton, unde participantii vor testa cele mai noi tehnologii.
  5. JSCamp - Prima editie a evenimentului JSCamp Romania va cuprinde patru sesiuni de conferinte despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open-web, metodologii si tool-uri avansate. Scopul conferintei este de a aduce pe scena specialisti in front-end development.
  6. Test Camp Iasi – prima conferinta de acest tip din Iasi, dedicata exclusiv persoanelor pasionate de quality testing. Vor fi abordate teme ca: Web Testing, Embedded Testing, Database Testing. Evenimentul se va desfasura in data de 31.05.2014 in Iasi.
  7. TopConf Bucharest 2014 – ofera oportunitati de invatare, networking si inovatie aparute in Java, Mobile, .Net, OpenSource etc.
  8. DefCamp – este una din cele mai importante conferinte de Hacking & Information Security din Europa Centrala si de Est in cadrul careia vor prezenta informatii din zona de securitate si insecuritate in viata virtuala si reala.
  9. Innovation Labs – program dedicat studentilor si tinerilor profesionisti care vor sa isi construiasca startup-uri de succes in domeniul tehnic. Evenimentul incepe cu 24 de ore de hackaton, iar proiectele cele mai reusite primesc programe de mentorat si consiliere de la expertii din domeniu. Innovation Labs se incheie cu Demo Day, unde echipele isi prezinta ideile de afaceri in fata investitorilor din zona tech.
  10. Code Camp – eveniment pentru comunitatea IT interesata de Java, .NET, Mobile, Agile, PHP, Ruby, Project Management, Business ce s-a desfasurat in Iasi dar va avea o noua editie in toamna.
  11. ITSpark - comunitatea ITSpark a organizat in anul 2013 un eveniment IT, ale carui teme au fost in principal adresate juniorilor ce vor o cariera folosind urmatoarele tehnologii: Office 365 + PowerShell 4.0; Windows 8.1; Windows Server 2012 R2; System Center Configuration Manager 2012 r2.
  12. Astazi a fost si prima zi a conferintei I T.A.K.E. Unconference 2014.     

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI