Bucharest Summer University 2014: 10 – 24 august

In perioada 10 – 24 august 2014 se va desfasura scoala internationala de vara: Bucharest Summer University, eveniment organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti, Asociatia Absolventilor ALUMNI ASE si Uniunea Studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti (USASE). Acesta este un program educational international, care sprijina dezvoltarea participantilor prin dialogul si dezbaterile cu specialistii atat din mediul academic, cat si din mediul de afaceri.

Tema acestei editii este “Provocari si oportunitati financiare pentru o economie competitiva”. Prin intermediul acesteia, cei 55 de participanti din peste 26 de tari se vor familiariza cu concepte fundamentale din domeniu. In cele 14 zile ale programului, tinerii vor afla noi perspective asupra provocarilor si oportunitatilor din domeniul financiar si vor fi pregatiti sa dezvolte si sa implementeze noi modele financiare intr-un mediu concurential si multicultural.

Participantii vor fi implicati in activitati recreative, vor avea parte de excursii in Bucuresti si in tara, dar si de seri tematice, cu scopul intensificarii interactiunii si a comunicarii. La sfarsitul programului, absolventii vor primi diploma de participare si 5 puncte ECTS (puncte credit transferabile international). Mai multe detalii despre Bucharest Summer University si despre modalitatile de aplicare, puteti gasi aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania