General Assembly Bucharest 2014 - More than a GAthering!

Intre 25 Aprilie si 2 Mai va avea loc editia 33 a evenimentului General Assembly of Board of European Students of Technology - o organizatie studenteasca non-profit si non-guvernamentala prezenta in 96 de universitati tehnice din 33 de tari din Europa. Adunarea va fi organizata de grupul local BEST din Universitatea POLITEHNICA Bucuresti si va reuni peste 400 de studenti din cele mai prestigioase universitati tehnice si scoli de inginerie europene.

Evenimentul va debuta vineri, 25 aprilie, cu o Deschidere Oficiala ce va avea loc la Willbrook Platinum Business and Convention Center din Bucuresti, dedicata in intregime partenerilor organizatiei, care va aduce impreuna participanti europeni cu experienta internationala (selectati in prealabil pe baza CV-urilor) alaturi de companiile si universitatile participante la jobfair: Airbus Group,BRD, CEU Business School, EIT ICT Labs,  Deutsche Bahn, IE Business School, Total, Vlerick Business School and Whirlpool. In paralel vor avea loc prezentari, workshop-uri, interviuri si targul international de cariera BEST Career Day.

In urmatoarele sapte zile ale evenimentului, coordonatorii organizatiei la nivel international, liderii echipelor de lucru, precum si ai tuturor grupurilor locale BEST se vor intalni in Neptun, la Hotelul Doina, pentru prezentari, evaluari, discutii si decizii cu un puternic impact asupra organizatiei.

Celebrand aniversarea a 25 de ani de la infiintarea BEST, ediţia din acest an a evenimentului General Assembly va incununa efortul constant si daruirea membrilor nostri printr-o petrecere aniversara ce va avea loc la Bonton Breeze Neptun. Mai multe informatii despre eveniment se pot gasi pe website-ul www.25yearsofBEST.com.

BEST Bucuresti numara in prezent peste 70 de membri si organizeaza anual evenimente nationale si internationale ce urmaresc formarea studentilor intr-un cadru european, oferind o alternativa cursurilor universitare. Pana acum, pe parcursul celor 19 ani de activitate, BEST Bucuresti a reusit sa vina in sprijinul studenţilor printr-un numar impresionant de activitati extracurriculare: 9 schimburi culturale, 26 cursuri academice, 15 competitii ingineresti si 19 evenimente de cariera pentru studenti.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania