Webhelp planuieste sa angajeze 150 de vorbitori de limba franceza in Ploiesti

Webhelp ofera oportunitati de cariera in domeniul BPO pentru candidatii ploiesteni care dovedesc un nivel avansat de limba franceza si aptitudini de comunicare. Persoanele interesate pot alege sa lucreze in regim full time, dar si part time, pe baza unui contract de munca pe perioada nedeterminata.

Sediul companiei este situat in cladirea Hippodrome Office Center, aflata langa Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.

Webhelp Romania reprezinta o multinationala specializata pe outsourcing. Aceasta ocupa locul trei la nivel european, avand in prezent peste 22.000 de salariati la nivel gobal, iar in cele patru sedii din Romania lucreaza peste 1.400 de persoane.

Candidatii interesati de un job in cadrul companiei pot alege intre pozitiile de consultant clientela, backoffice adviser, customer adviser, customer service relationship manager, digital support consultant sau tehnical product adviser.

Persoanele interesate pot aplica pe siteul de recrutare al companiei.

Cei care aplica pentru un job in cadrul companiei trec prin trei principale etape:

  • Timp de 1-2 zile, candidatul primeste un seminar de pregatire si de integrare care are ca scop descoperirea companiei si a bazei jobului de relatii cu clienti;
  • Formarea initiala a meseriei, pas care tine in jur de 4 saptamani si in cadrul caruia angajatul se obisnuieste cu instrumentele informatice si procedurile companiei;
  • Tratarea asistata in care angajatul pune in practica cunostintele acumulate.

Pentru mai multe joburi disponibile in Ploiesti, click AICI.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI