Top Talents Romania - pentru Tineri cu Potential

Tinerii cu potential si rezultate academice remarcabile, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti sau persoane cu experienta internationala sunt invitati sa se inscrie la cea de-a 7-a editie Top Talents Romania.

 

 

 

 

Top Talents isi propune sa identifice top 300 de tineri la nivel national, cu rezultate remarcabile si motivatie pentru dezvoltarea personala si profesionala, care isi doresc un job pe masura potentialului lor. In urma evaluarii aplicarilor, tinerii selectati vor fi invitati in finala evenimentului, unde, timp de 2 zile (15 - 16 mai 2014, Hotel Caro, Bucuresti), vor interactiona cu reprezentantii companiilor partenere si vor putea aplica pentru pozitiile deschise de acestea, programele de internship sau de management trainee.

Top Talents Romania va ofera sansa de a evalua competentele si abilitatile cerute de angajatori prin intermediul instrumentelor online Cut-e si de a interactiona cu alti candidati talentati. In plus, participantii au sansa de a participa la diferite studii de caz, menite sa simuleze, intr-un mod cat mai complex, activitatile profesionale, precum si conferinte sustinute de invitati nationali sau internationali.

Cum a fost la editiile anterioare?

Daca nu ai participat la editia Top Talents 2013, intra in atmosfera evenimentului vizionand video-ul urmator:

 

"Participand la Top Talents am intalnit multi tineri pasionati de ceea ce fac si cu planuri mari pentru viitor care mi-au dat curaj. Dialogul cu reprezentantii firmelor prezente acolo a fost foarte util pentru interviul la care am participat ulterior si pentru clarificarea anumitor incertitudini legate asteptarile angajatorilor."

Participant la o editia Top Talents 2012

Te asteptam sa te inscrii la Top Talents Romania cu nenumarate oportunitati de cariera si conferinte corelate cu domeniile tale de interes!

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca 30 de modele pregatite de specialisti din care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI