Sute de brasoveni isi pot gasi un loc de munca in cadrul Stabilus Romania

Stabilus este lider mondial in productia de arcuri cu gaz si amortizoare hidraulice pentru industria auto. Filiala locala a grupului german, Stabilus Romania, se pregateste sa dea in functiune o noua linie de productie de auctoare ce vor echipa modelele Mercedes X 156 si Porche Macan.

"In luna aprilie vom pune in functiune a doua linie de montaj actuatoare pentru industria auto. Avem deja contracte cu Audi pentru Audi A6, Audi A7 si Audi A6 China, iar anul tercut, in martie, am inceput productia pentru BMW Seria 5 Gran Turismo de serie. In luna urmatoare vom intra in "ramp up" (cresterea productiei) pentru Mercedes X156 si Porsche Macan."

                                                                                                                         Cristian Popescu, directorul general al companiei.

Ca urmare a extinderii halei de productiei si a infiintarii unei noi linii, Stabilus Romania are in plan ca pana in septembrie 2014 sa angajeze aproximativ 130 de persoane, dupa ce in 2013 a ajuns la 525 de angajati. Desi majoritatea posturilor disponibile vor fi pentru muncitori si specialistii electro sau prelucratorii isi pot gasi un job in cadrul companiei.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI