Sr. Project Manger

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Societe Generale Global Solution Centre active.


Vezi toate job-urile Sr. Project Manger active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Angajator: Societe Generale Global Solution Centre
Domeniu:
  • Banci
  • IT Software
  • Management - Consultanta
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 28.05.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) is a business solution center for Societe Generale, one of the largest European financial groups. We provide high-quality professional services for more than 35 countries in various fields of activity – Finance & Accounting, Human Resources, Information Technology, Know Your Customer, Compliance and Business Advisory. Our mission is to be a partner of choice, valued for owning, transforming and innovating through best in class talent.

    Cerinte

    Requirements:

    - 5 - 7 ani experienta in Project Management
    - Studii financiar-bancare — Academia de Studii Economice
    - Cunostinte de IT: liceu cu profil informatic sau facultatea de Cibernetica - ASE
    - Buna intelegere a metodologiei proiectelor de IT — intelegerea business-ului si a specificatiilor functionale, testare, change management, training pentru utilizatori
    - Engleza nivel avansat si Franceza nivel mediu
    - Excelente abilitati de comunicare si persuasiune
    - Persoana analitica, autonoma, orientata spre rezultate
    - Expunere la mediu si cultura organizationala internationala
    - 1 - 2 luni training in Paris; disponibilitate de a calatori ori de cate ori este nevoie la Paris si in alte locatii din Europa

    Responsabilitati

    Responsibilities:

    - Coordoneaza echipele de proiect si ofera suport si consultanta pentru a duce la bun sfarsit obiectivele proiectelor in termenele agreate
    - Promoveaza si implementeaza metodologia Managementul Proiectelor in cadrul SG EBS si aplicatiile informatice asociate acesteia.
    - Planifică în mod detaliat implementarea fiecarui proiect, controlează si monitorizeaza fiecare proiect;
    - Managerul de Proiect va valida final Planul de Proiect si alocarea nominala a resurselor din toate compartimentele organizationale implicate in proiect.
    - Conduce Echipa de Proiect pentru a obtine descrierea obiectivelor si a nevoilor beneficiarului proiectului si a partilor afectate de Proiect (echipa de proiect) în scopul elaborarii documentului final de Specificatii de Business (”Business & User Requirements).
    - Pe baza Specificatiilor de business (Business & User Requirements) si a feedback-ului obtinut din partea Echipei de Proiect, Managerul de Proiect elaboreaza Specificatiile Functionale.
    - Managerul de Proiect va valida final Specificatiile Functionale in vederea asigurarii corelarii acestui document cu Specificatiile de business (Business & User Requirements).
    - Managerul de Proiect va valida final Specificatiile Tehnice (”Technical Requirements”) inainte de demararea dezvoltarilor IT in vederea asigurarii corelarii acestui document cu Specificatiile de business (”Business & User Requirements”) si Specificatiile functionale (”Functional Requirements”).
    - Coordoneaza si/ sau efectueaza testele functionale pentru noile dezvoltari informatice in colaborare cu utilizatorii respectivi
    - Realizeaza impreuna cu compartimentele organizationale implicate ghidurile de utilizare aferente noilor dezvoltari informatice si ofera suport in vederea intelegerii si promovarii noilor functionalitati catre beneficiarii finali.
    - Da acordul din punct de vedere functional, pentru punerea in productie a aplicatiilor informatice pentru proiectele gestionate

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    Remote

    Vezi job-uri similare (414)