Programator Junior - Dezvoltare Solutii Core Banking

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Programator Junior - Dezvoltare Solutii Core Banking active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 24.05.2015
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    Cunostinte tehnice si de afaceri:
    -cunoasterea unui limbaj de programare, algoritmi si tehnici de programare avansata
    -cunostinte baze de date Oracle, SQL, PL/SQL constituie un avantaj
    -unostinte despre banca si produse/servicii bancare constituie un avantaj
    -declaratia privind tolaranta zero la frauda si practici ilegale

    Aptitudini :
    -afinitate profesionala;
    -capacitate de relationare cu alte persoane;
    -creativitate, inovatie, imaginatie,
    -initiativa, gandire logica, capacitate de anticipare a schimbarilor; capacitate de adaptare la schimbari; planificare in avans pentru organizarea propriei activitati; capacitate de analiza, evaluare, corelare si sinteza a informatiilor; abilitati de comunicare; spirit de observatie; capacitate de asimilare de noi cunostinte;

    Atitudini :
    -simtul datoriei, al responsabilitatii
    -constiinta calitatii,
    -orientarea catre client,
    -gandire analitica, de ansamblu, analiza logica a situatiilor si emiterea de judecati adecvate,
    -disponibilitati de relationare si de adaptare, spirit de echipa, atentie la detalii, autocontrol in situatii de stres, integritate prin sustinerea valorilor etice ale bancii; dorinta de autodezvoltare.

    Responsabilitati

    -Asigura dezvoltarea de solutii informatice in conformitate cu cerintele afacerii, pentru aplicatia Core Banking.
    -Elaboreaza si documenteaza parametrizarile de profile de acces pentru aplicatia Core Banking.
    -Participa la desfasurarea activitatii de management al release-urilor aplicatiei Core Banking
    -Descriere detaliată
    -Scrie codul sursa, corecteaza si documenteaza programele si aplicatiile noi sau existente, pe baza standardelor si procedurilor aprobate.
    -Colaboreaza cu toate echipele din cadrul departamentului pentru pentru a identifica elementele noi sau modificate care pot sa faca parte dintr-un nou release/patch al aplicatiei Core Banking. Ofera asistenta la implementarea schimbarilor in versiunile lansate in productie.
    -Se asigura ca programele si versiunile noi reflecta modificarile asa cum au fost programate, testate si aprobate, respectiv ca sunt avizate inainte de trecerea pe mediul de productie.
    -Realizeaza activitatile de parametrizare de profile de acces in aplicatia Core Banking; construieste livrabilele tehnice necesare pentru punerea in productie a acestor modificari.
    -Ofera asistenta tehnica, la cerere, pentru personalul IT din zona de suport level II; intocmeste, daca este cazul, documentele de analiza necesare rezolvarii incidentelor escaladate, corecteaza programele sau realizeaza modificari ale profilelor de acces pentru rezolvarea incidentelor escaladate.
    -Asista personalul din dezvoltare / testare, in toate fazele procesului de dezvoltare si implementare a noilor functionalitati.
    -Se documenteaza in mod constant asupra functionalitatilor dezvoltate/modificate in aplicatie.
    -Indeplineste toate rolurile si responsabilitatile ce ii sunt alocate, ca parte a unui proiect, in concordanta cu fisa postului pe proiect si/sau cu indicatiile scrise, primite de la conducerea proiectului.
    -Urmareste realizarea indicatorilor de performanta

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    3200 RON NET / luna
    BUCURESTI, Ilfov,

    2000 RON NET / luna
    Hybrid

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (161)