HoReCa Representative - Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BAT Romania active.


Vezi toate job-urile HoReCa Representative - Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: BAT Romania
Domeniu:
  • Marketing
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 17.04.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    British American Tobacco is a leading tobacco group, with brands sold in more than 200 markets. We employ more than 57,000 people and, with over 200 brands in our portfolio, we make the cigarette chosen by one in eight of the world’s one billion adult smokers. We hold robust market positions in each of our four regions – Americas; Asia-Pacific; Eastern Europe, Middle East and Africa; and Western Europe – and we are leaders in more than 60 markets.

    Cerinte

    BAT evoluează continuu – ca nicio altă organizație.

    Pentru a ne îndeplini misiunea asumată, căutăm colegi care împărtășesc aceleași valori ca noi. Te așteptăm alături de noi în călătoria noastră de transformare!

    FUNCTIUNE: Marketing
    LOCATIE: Timisoara, Romania
    TIPUL JOBULUI: Permanent

    British American Tobacco Romania are în prezent o oportunitate interesantă pentru un rol de Horeca Representative în Timisoara.

    Titularul postului joaca un rol integral in noile oportunitati comerciale si este responsabil de dezvoltarea relatiei cu clientii noi. Dispune de autonomie si responsabilitate asupra teritoriului alocat, obiectivul rolului fiind de a executa un plan de trade marketing, activare de brand cu impact asupra consumatorilor tinta si distributie, plan reflectat prin activitati, ciclice sau non ciclice, care sa indeplineasca obiectivele comerciale de activare de brand si distributie. Este, de asemenea, responsabil de identificarea si clasificarea localurilor HoReCa, de atingerea nivelului de distributie planificat pentru marcile BAT, precum si de recomandarea comunicarii si activarii corespunzatoare in cadrul acestor localuri.


    CERINTELE POSTULUI/ABILITATI:

    - Permis de conducere;
    - Studii superioare (sau in curs de finalizare);
    - 2 ani experienta in marketing si/sau canalul HoReCa;
    - Bune cunostinte de limba engleza;
    - Cunostinte Microsoft Office;

    Responsabilitati

    PRINCIPALELE RESPONSABILITATI SI ATRIBUTII:

    Obiective comerciale:

    - Foloseste activele teritoriale si financiare in mod eficient, mentinand acuratetea datelor.
    - Sa identifice si sa clasifice toate localurile HoReCa (care, fie vand produse din tutun si/sau PRRP, fie atrag categoriile tinta de consumatori) conform matricei de evaluare cuprinzand: aspecte digitale (SM - followers, likes, comments; baza de date; reach organic), consumatori (trafic total, trafic unici, profil etc), profil local (localizare, tip, sub-tip, specific), capabilitati staff etc. si sa mentina corecte aceste date in baza de date.
    - Joaca un rol integral in noile oportunitati comerciale si este responsabil de dezvoltarea relatiei cu clientii noi. Se concentreaza pe cresterea si dezvoltarea clientilor existenti, concomitent cu generarea de noi afaceri.
    - Implementeaza modelul de distributie in teritoriu conform obiectivelor setate si a celor mai bune practici din companie.
    - Sa dezvolte planul de acoperire si de frecventa a vizitelor in localurile tinta din teritoriu, pe baza strategiei nationale de Trade Marketing HoReCa, tinand cont de specificul fiecarui local si timpul alocat pentru atingerea obiectivelor.
    - Sa inteleaga strategiile de marca si studiile de comportament ale consumatorilor, sa fie la curent cu noile tendinte din canalul HoReCa si din segmentul consumatorilor tinta (ASU 35).
    - Sa ofere suport si/sau suplineasca echipa de Events in implementarea evenimentelor BAT si sa monitorizeze/evalueze evenimentele competitiei in functie de disponibilitatea echipei de Events.

    Disponibilitatea produselor:

    - Atinge obiectivele de disponibilitate si calitate a produselor, obiectivele de distributie si minimizeaza situatiile de lipsa stoc.
    - Aplica managementul comenzilor pentru intreg teritoriu si atinge obiectivele de distributie.
    - Disponibilitatea produselor: se asigura de disponibilitatea corespunzatoare a produselor la locul potrivit, conform strategiei de portofoli (SAO).
    - Calitatea produselor: se asigura ca stocurile sunt monitorizate si rotatia lor este executata la anumite intervale pentru a respecta politica de stocuri a companiei (FIFO – primul intrat, primul iesit) si produsele returnate colectate sunt in conformitate cu politica.
    - Lipsa stoc: gestioneaza stocurile din HoReCa pentru a evita situatiile de lipsa stoc prin generarea/influentarea cantitatilor comandate.
    - Managementul creditelor – gestioneaza instrumentele de creditare conform politicii de delegare a autoritatii pentru a maximiza potentialul de vanzari din HoReCa, a evalua riscul de credite cu risc pentru clientii importanti si a actiona in mod responsabil.

    Activarea HoReCa:

    - Atinge obiectivele de vizibilitate ale brandului si/sau produsului, angajamentul patronilor/managerilor HoReCa, activarea prin echipele promotionale si obiectivele de investitii.
    - Sa identifice, clasifice si recomande localuri HoReCa pentru fiecare marca/segment de consumator precum si setul potrivit de activitati gen comunicare POP, promovarea marcilor catre consumatori prin echipele promotionale sau programe “bar staff”, evenimente de promovare pentru a maximiza expunerea marcilor catre consumatori.
    - Sa asigure cel mai inalt nivel de calitate a prezentei marcilor noastre prin plasarea eficienta a materialelor publicitare (POP) in localurile tinta, precum si sa asigure mentinerea acestora intr-o stare buna.
    - Se asigura de corecta impartire a spatiului intre categorii (FMC/THP/Oral) conform principiilor si spiritului strategiei de multicategory visibility.
    - Coordoneaza activitatea de merchandising a angajatilor sau a companiei terte in teritoriu.
    - Sa stabileasca si sa mentina relatii excelente de colaborare cu patronii/managerii localurilor din intregul teritoriu, pentru a deveni furnizor etalon in canalul HoReCa.
    - Ca valoare adaugata, sa se implice activ in relatia cu clientii : sa inteleaga specificul afacerii fiecarui client in asa fel incat sa poata oferi solutii de rezolvare a unor probleme, consultanta specializata, precum si tipuri de activitati potrivite localului respective.
    - Activarea patronilor/managerilor/angajatilor: Educa, angreneaza si motiveaza personalul HoReCa sa discute despre produsele si brandurile BAT cu consumatorii de produse din tutun si/sau PRRP. Implementeaza programele de “bar staff”, utilizeaza programele de activare a personalului(B2B), se asigura ca personalul HoReCa cunoaste platformele digitale de comunicare ale BAT.
    - Sa identifice localurile si intervalele de timp optime pentru desfasurarea activitatilor promotionale prin brand ambasadori. Coordoneaza/sprijina ambasadorii de brand interni sau de la o terta companie in teritoriu.
    - Implementeaza si supervizeaza evenimentele din localurile HoReCa respectand planul de activare si comunicare (121, activari speciale, digital, comunicare pasiva etc) venit de echipa HoReCa office.
    - Stabileste impreuna cu seful direct planul de evenimente la nivel local in functie de activitatile de ciclu si de obiectivele trasate.
    - Responsabil de evaluarea cantitativa si calitativa a evenimentelor.
    - Sa se asigure ca resursele de trade marketing si distributie la nivel de teritoriu HoReCa (bugete, credite etc) sunt folosite in modul cel mai eficient si eficace posibil.

    Activarea consumatorului:

    - Obtine si gestioneaza contactele cu consumatorii si consultarea acestora.
    - Contactul cu consumatorul: Ofera produse catre cumparatorii adulti de produse din tutun si comunica mesaje de promovare de brand. Capabil sa genereze o - crestere a gradului de constientizare si incercare a produselor BAT din tutun si produsele de generatie viitoare (PRRP). Genereaza si administreaza o baza de date cu fumatorii adulti si/sau consumatorii de produse PRRP.
    - Consultarea consumatorului: informeaza cumparatorii adulti de produse din tutun de noile introduceri de produse si in privinta comunicarilor de pret. Obtine de la consumatori informatii legate de evaluarea produselor si activitatilor de brand.

    Alte informatii

    NOI SUNTEM BAT

    La BAT suntem dedicați scopului nostru de a crea un viitor mai bun – A Better Tomorrow™. Este obiectivul care ne motivează și care susține pasiunea noastră pentru inovație. Descoperă oportunitățile oferite de BAT.

    Angajator de Top la nivel global, cu peste 50.000 de angajați în 175 de piețe
    Branduri comercializate în peste 200 de țări, fabricate în 44 de fabrici din 42 de țări
    Capabilități de inovare în noile noastre Centre Technologice dezvoltate în 4 locații strategice
    Câștigător al premiilor “Lider în Diversitate” din partea Financial Times și “International Women’s Day Best Practice”
    Câștigător al premiului “Seal Award” – una dintre cele mai sustenabile 50 de companii


    APARTENENȚĂ, REUȘITĂ, COLABORARE

    Colaborarea, diversitatea și munca în echipă stau la baza a tot ceea ce facem aici, la BAT. Prin colaborarea cu colegi din medii diferite devenim mai puternici și mai bine pregătiți pentru a ne îndeplini obiectivele de afaceri. Te așteptăm în echipă să facem diferența împreună!

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BAT Romania . Consultati Politica de procesare a datelor personale a BAT Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (10)