Te invitam sa descoperi tainele diplomatiei!

Clubul Studentilor Diplomati (CSD), aflat la cea de-a doua editie, este un proiect ASER ce isi propune sa faciliteze accesul unui numar cat mai mare de studenti la mediul diplomatic. Acesta isi indreapta atentia asupra studentilor din universitatile bucurestene: Academia de Studii Economice, SNSPA, Universitatea Bucuresti (Facultatea de Drept, Facultatea de Limbi Straine).

Pentru ca editia trecuta a proiectului s-a bucurat de un succes confirmat, structura CSD 2012 va urma, in mare parte, liniile editiei anterioare.

Prima etapa a proiectului consta in distribuirea a 500 de exemplare a Ghidului Viitorului Diplomat, urmata de Conferinta CSD, ce va avea loc Miercuri, 14 martie, incepand cu ora 13:30, in Aula Magna din ASE. In cadrul conferintei se va discuta pe tema: „Romania in viziunea europeana: Pilon sau Pion?”, iar printre invitatii asteptati se afla: Domnul Ambasador Sergiu Celac, fost ministru de externe al Romaniei, Domnul Ambasador Ion Gorita, reprezentat permanent al Romaniei la ONU, Doamna Dana Marca, reprezentat CRREDAE.

16 tineri vor fi selectati pentru a participa la activitatile organizate in cadrul Clubului CSD: training-uri si workshop-uri in care vor fi abordate teme din domeniul diplomatiei (misiune diplomatica, eticheta si protocol, geopolitca sau diplomatie economica), urmate de o dezbatere pe o tema de actualitate. Timp de 7 zile, membrii vor intra  in contact cu personalitati din domeniu, profesori universitari, dar si traineri de succes, care vor impartasi din experienta lor profesionala in diplomatie. Clubul se va incheia cu „Balul CSD”, un dineu elegant in stil diplomatic. Proiectul nu se incheie aici intrucat membrii participanti pot intra apoi in comunitatea CSD.

Va invitam sa descoperiti, alaturi de noi, domeniul diplomatiei! Mai multe detalii despre proiect gasiti pe: www.csd.aser.ro!

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?