Leadership fara cravata, la Poiana Brasov!

Creat special pentru noua generatie de manageri, Leadership Academy te invita o saptamana la Poiana Brasov, intre 25-31 iulie, ca sa gusti leadership-ul la racoare. Un mix de workshopuri, sustinute de traineri de top, povesti ale unor oameni de succes din diverse domenii de activitate din Romania, precum si simulari de business coordonate de antreprenori romani intr-un cadru deloc formal, iti vor crea o experienta de leadership altfel decat cea cu care esti obisnuit.

Leadership din experiente, si nu din carti, iti vor impartasi: Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun; Radu Enache, CEO, HP Romania; Profesor Doctor Niels Schnecker; Nicu Alifantis, Artist; Eliza Rogalski, Managing Partner, Rogalski Grigoriu; Daniel Bichiş, Trainer NLP, Competent Consulting; Andreea Ionescu, Managing Partner, ConsultWare; Mihai Dragoi, Managing Partner, HR Dimensions. Iar lista liderilor de top nu se opreste aici!

Evenimentul se adreseaza tinerilor manageri si antreprenori, conducatorilor de ONG-uri, celor care au minim 2 ani experienta in conducerea unei echipe si doresc un altfel de leadership.

Mai multe informatii, precum si inscrieri, pe www.leadershipacademy.ro

 

 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?