Au inceput inscrierile la Scoala de Vara FORCE 2010!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esti gata sa pornesti pe drumul catre un infinit de oportunitati?

FORCE  este o Scoala de Vara  organizata de ASER, ce se afla la a doua editie si reuneste in fiecare an 20 de elevi de liceu din toate colturile tarii. Proiectul s-a bucurat anul trecut de un real succes, asa ca si anul acesta va intampinam cu un program interactiv de dezvoltare personala, profesionala si recreativa pe masura asteptarilor, dar si cu multe surprize!

Ca si editia precedenta, Scoala de Vara se va desfasura timp de 10 zile la inceputul lunii august, la Sarata Monteoru, Judetul Buzau. Programul este menit sa contribuie la dezvoltarea ta si la conturarea viitorului tau prin traininguri, ateliere de lucru si de creatie, activitati sportive, jocuri, actiuni de responsabilitate civica si consiliere in cariera.

Daca esti la liceu in clasa a X-a sau a XI-a, ai rezultate deosebite sau esti implicat in activitati extracurriculare, daca vrei sa aduci o schimbare in comunitatea ta, daca vrei sa iti valorifici potentialul prin educatie non-formala de calitate, alternativa la cea scolara, atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la  Scoala de Vara FORCE !

Completeaza formularul de inscriere de pe site-ul : www.force.ro si trimite-l pana la data de 20 IUNIE 2010.

Si … pentru ca participantii FORCE de anul trecut au demonstrat ca lucrul in echipa si schimbul de experienta cresc nivelul performatei individuale, FORCE nu se limiteaza la granitele Scolii de Vara , ci formeaza o comunitate de tineri ce se extinde de la an la an. Profita si tu de aceasta oportunitate! Investe acum in tine si in viitorul tau !

Daca vrei sa afli mai multe intra pe www.force.ro, de asemenea ne poti urmari si pe blog-ul FORCE !

Inscrie-te si arata-ne cine esti si ce poti !

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?