Personal Development School. Cariera de piatra!

 

 

 

 

 

 

 

 

Personal Development School este un proiect cu traditie ce poarta stampila Voluntari pentru Idei si Proiecte si care se desfasoara in perioada 3- 15 mai.

Vizand studentii de anul I si II, proiectul isi propune sa le ofere celor 25 de participanti informatii concrete si valoroase care sa reprezinte un fundament palpabil pentru viitoarea lor cariera, care sa fie un imbold catre autocunoastere si autoperfectionare. La finalul acestei perioade de pregatire, participantii vor fi acumulat cunostintele si abilitatile necesare pentru a putea trece cu usurinta de un eventual interviu pentru job, vor fi dobandit curaj in a lua decizii pentru ei insisi.

 

Anul acesta, Personal Development School se afla la cea de-a saptea editie si se va desfasura sub forma unei serii de traininguri, pe teme precum: Inteligenta emotionala, Leadership, Anger Management, Time Management, Public Speaking, Brand Personal, iar dintre specialistii care au confirmat deja ii mentionam pe: Radu Gabriel, Cristina Manole, Horea Murgu, Dan Luca. Se vor organiza, de asemenea, si doua seminarii pe teme culturale si doua ateliere, unul de creatie, respectiv de dans. Activitatile propuse reprezinta o sansa pentru participanti de a beneficia gratuit de orientare in cariera, de a discuta deschis si de a interactiona cu profesionisti, de a vedea ca se poate invata si altfel, mai dinamic si cu mai mult entuziasm.

 

Pentru cei 25 de participanti, Personal Development School va fi un indrumar de viitor. Un viitor mai putin nesigur si mai mult luminos. O data in viata trebuie sa spui : Cariera de piatra !

Personal Development School este un proiect realizat impreuna cu Danone.

 
Pentru mai multe detalii si inscriere, intra pe www.personaldevelopmentschool.ro

Aplica pana in 26 aprilie !

Va recomandam si:

Vodafone Group is looking for fresh graduates for Discover Programme

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?