ImPRINT trimite imaginatia studentilor la... teatru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucuresti, 26 aprilie 2010 – ADVICE Students premiaza si in acest an creativitatea studentilor transpusa in imagine, la concursul de printuri ImPRINT, aflat deja la cea de-a treia editie.

 

imPRINT este un concurs online de printuri ce a pornit de la ideea de a promova artele vizuale ca modalitate de comunicare in domeniul publicitatii. ADVICE Students a încercat deci sa duca pasiunea pentru publicitate mai departe, chiar si in randul celor pasionati de arte vizuale (desen, pictura, fotografie, grafica) si sa le arate ca isi pot folosi talentul pentru realizarea de materiale publicitare.

 

De anul trecut, imPRINT a devenit un proiect socio-cultural prin abordarea unor teme extrem de actuale ce sugereaza probleme cu care se confruntă mai ales tinerii. Astfel ca, la cea de-a doua editie, participantii au avut de promovat cititul. Pastrand aceeasi linie tematica, editia de anul acesta isi propune sa promoveze in randul tinerilor si chiar prin intermediul lor, mersul la teatru. Tema „Hai la teatru!” a fost aleasa pentru a promova in randul studentilor o forma de arta destul de neglijata in ultimul timp – teatrul, dar si pentru a-i incuraja sa participe la spectacole, sa redescopere frumusetea acestei manifestatii culturale.

 

Anul acesta concursul de printuri se va desfasura intre doua conferinte, una de lansare a proiectului – 26 aprilie Casa Universitarilor – si una de premiere – 21 mai. Concursul se va desfasura exclusiv online, iar perioada de inscriere a lucrarilor este 19 aprilie -14 mai. Deoarece si premiul trebuie sa fie pe aceeasi frecventa cu tema concursului, campania castigatoare va fi gazduita de Teatrul ACT.

 
 

De mai bine de 7 ani, ADVICE Students coloreaza lumea publicitatii cu proiecte increzatoare, concepute de studenti pentru studenti. Din pasiune pentru idei revolutionare, ADVICE Students comunica deschis perspectivele sale asupra lumii cu oameni pe masura.

 
 
 

Pentru informatii suplimentare si inscriere: www.imprint.ro.im

 

Persoane de contact :

Laura Belc – Project Manager : 0744 751 116

Angie Matei – Project Manager : 0740 814 036

 

 

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?